Це що я не так відправляла в Нацком???

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 843

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже на електронну три штуки такого прийшло...це я не так відправила в Нацком запити.???

Вы напрямую на мейл отправляли ? Нужно через их сайт или рядовой портал

Урядовий
Я відправляла через електронне звернення Телефонувала ,уточняла , навіть номер вхідний мені сказали .
А як це зробити?Не можу розібратись .

Я відправляла через електронне звернення Телефонувала ,уточняла , навіть номер вхідний мені сказали .
странно. я тоже через него писала, но такой ответ не приходил. правда, вообще никакого еще нет.. а через какое время вам это прислали?

я ще паралельно відправляла запити через урядовий конктакт центр 27 січня але відповіді ще немає

От і я отримала таке саме ,а відкрити ніяк не вдається .Може хтось підкаже як це зробити ,
Сказачати той файл і розархівувати якщо на компі нема програми щоб відкрити. Є море розархіваторів онлайн і все відкриється

Вже на електронну три штуки такого прийшло...це я не так відправила в Нацком запити.???
І мені так само відписали. Але я все спокійно у телефоні завантажила. Тільки от по Бистрозайму написали, що у мене з ними договору нема. Треба буде переписати, вказавши іншу юр. назву. А по Укрпозиці визнали договір дійсним. Я так зрозуміла, що до них варто звертатися лише якщо є багатократна перерлата.

І мені так само відписали. Але я все спокійно у телефоні завантажила. Тільки от по Бистрозайму написали, що у мене з ними договору нема. Треба буде переписати, вказавши іншу юр. назву. А по Укрпозиці визнали договір дійсним. Я так зрозуміла, що до них варто звертатися лише якщо є багатократна перерлата.
а по яких шарагах які відповіді ще є у вас?

Назад
Угорі