Це просто повний... 4-те виконавче впровадження

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Чотири провадження в один день?!!
Непогано зірки зійшлись...

Привіт,це просто крик душі ,сьогодні відкрили 4 провадження. В мене вже без слів
Вас есть кому поддержать? Про то, что будут лепить направо и налево, давно было понятно. Просто одним пока везёт больше, а другим - как вам. Держитесь.

Чотири провадження в один день?!!
Непогано зірки зійшлись...
Ні четверте від квітня місяця
Вас есть кому поддержать? Про то, что будут лепить направо и налево, давно было понятно. Просто одним пока везёт больше, а другим - как вам. Держитесь.
Дякую,це ця паскуда Горай ше 24.02 шоб йому все вернулось

Держитесь!!! Все это не смертельно совершенно. Главное, чтоб были здоровы вы и ваши близкие!!!
Дякую,я і так весь день плачу бо померла собака а тут в вечері таке...
Та всё равно три ... Это круто даже доя моего поуизма
Я мабуть така щаслива
Крепитесь. Берите себя в руки и сносите их нах
Дякую вам велике

Та не думаю... Останнім часом ці сараї дуже активізувались...
Тримайтесь і не впадайте в розпач...часу доста, щоб це гімно вимісти з хати...
Дякую,просто думаю як отаке як я могло народитись
І хто в курсі Росвен хто продає

Тримайтеся...в мене в один день альфа 2 зразу відкрила.
Написи були з березня, а вп відкрито з кінця травня...
Теж спочатку розпач був, але з кожною секундою заспокоєння прийде думка що треба боротися.
Так і ви не здавайтеся. До юриста, а потім в суд - зносити то куда подалі....

Співчуваю.Сама такої"радості" ще не маю,але,думаю,все ще попереду.Це при тому що заплати зараз-500,600 грн за місяць скидають,остальне колись "потім".В вересні взагалі грозять скороченням.Та й нехай.Головне не падати духом і не здаватись.Чого Вам і бажаю

Співчуваю.Сама такої"радості" ще не маю,але,думаю,все ще попереду.Це при тому що заплати зараз-500,600 грн за місяць скидають,остальне колись "потім".В вересні взагалі грозять скороченням.Та й нехай.Головне не падати духом і не здаватись.Чого Вам і бажаю
Дякую
Искатель, дякую вам

Назад
Угорі