Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звісно це не гарантійний лист, а інформація в особистому кабінеті. Але можна ризикнути. У форумчан якось виходило.Підскажіть, будь ласка, це гарантійний лист? Час спливає. Я можу бути впевненим,що заплачу 900 грн. і вони закриють..., і відстануть???
![]()
Звісно це не гарантійний лист, а інформація в особистому кабінеті. Але можна ризикнути. У форумчан якось виходило.Підскажіть, будь ласка, це гарантійний лист? Час спливає. Я можу бути впевненим,що заплачу 900 грн. і вони закриють..., і відстануть???
![]()
Це не гарантійний лист. Зовсім.Підскажіть, будь ласка, це гарантійний лист? Час спливає. Я можу бути впевненим,що заплачу 900 грн. і вони закриють..., і відстануть???
![]()
Попросіть вислати гарантійний лист на електронну пошту.в мене є підозра про обман, там вказанно про списання частини боргу, а не про закриття. Тому звернувся по допомогу.
Просив декілька разів, вони не присилають, тільки відписують, щоб я зайшов в свій кабінет і там все написанно.Попросіть вислати гарантійний лист на електронну пошту.
Де ви побачили про частину боргу? Чи в мене повилазило... Мені бачиться "Залишок буде списано, а кредит закрито"в мене є підозра про обман, там вказанно про списання частини боргу, а не про закриття. Тому звернувся по допомогу.
На сараї що написано? А там дрова!Просив декілька разів, вони не присилають, тільки відписують, щоб я зайшов в свій кабінет і там все написанно.
Звісно це не гарантійка, але на форумі люди таким чином закривали. Ризик є, але ризикнути закрити 6 200 за 900, цікава ням-нямкаНа сараї що написано? А там дрова!
Особливо якщо є 10к переплат)але ризикнути закрити 6 200 за 900, цікава ням-нямка![]()
Особливо якщо тіло кредиту - 200 грнОсобливо якщо є 10к переплат)
Особливо якщо їх в той же день і прос*ав, бо "Карпати знов програли в футбол" (с)Особливо якщо тіло кредиту - 200 грн![]()