Це можна вважати гарантійним листом?

• Автор теми Автор теми опер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 538

опер

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
48
Бали
3590
опер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть, будь ласка, це гарантійний лист? Час спливає. Я можу бути впевненим,що заплачу 900 грн. і вони закриють..., і відстануть???
Снимок.webp

Рішення
Підскажіть, будь ласка, це гарантійний лист? Час спливає. Я можу бути впевненим,що заплачу 900 грн. і вони закриють..., і відстануть???
Снимок.PNG
Звісно це не гарантійний лист, а інформація в особистому кабінеті. Але можна ризикнути. У форумчан якось виходило.
Снимок.PNG
Звісно це не гарантійний лист, а інформація в особистому кабінеті. Але можна ризикнути. У форумчан якось виходило.

в мене є підозра про обман, там вказанно про списання частини боргу, а не про закриття. Тому звернувся по допомогу.

в мене є підозра про обман, там вказанно про списання частини боргу, а не про закриття. Тому звернувся по допомогу.
Попросіть вислати гарантійний лист на електронну пошту.

Де ви побачили про частину боргу? Чи в мене повилазило... Мені бачиться "Залишок буде списано, а кредит закрито":)

Назад
Угорі