Третий суд с МФО подряд

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 727

Zorro89

Форумчанин
Дописи
779
Рішення
1
Реакції
322
Бали
1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброй ночи . Докатился до того ,что уже 3 суд . Точнее 3 заявы от шараг на меня в суд подали . Уже нет сил . Подскажите пожалуйста,как быть с этим . Пытаюсь найти поддержку ... Спасибо (

Доброй ночи . Докатился до того ,что уже 3 суд . Точнее 3 заявы от шараг на меня в суд подали . Уже нет сил . Подскажите пожалуйста,как быть с этим . Пытаюсь найти поддержку ... Спасибо (
Не везет. А как тут быть, брать юриста и бороться. Иначе никак. Удачи!

Все те саме що і з іншими що в тебе були.
Не падай духом, бо це і так не допоможе.
В людей по 10 судів вже відбулось і живі, здорові і задоволені життям.
Залізши в це лайно під назвою мікрокредити, потрібно відразу морально бути готовим.

Сочучтвую, обязательно обратитесь к юристу пусть посмотрит материалы во многих случаях реально значительно уменьшить хотелки шараг либо же вообще у них выиграть

Все те саме що і з іншими що в тебе були.
Не падай духом, бо це і так не допоможе.
В людей по 10 судів вже відбулось і живі, здорові і задоволені життям.
Залізши в це лайно під назвою мікрокредити, потрібно відразу морально бути готовим.
Спасибо. Ну ты знаешь какой я . И как я был готов ко всему этому ...
И какие конторы подали и через сколько?
ЕАПБ, Монетка ,Ейс (Качай гроши). Где то пол года

І в мене так було, на юристів кучу бабла профукав. І один фіг суди програні.
Юристи не боги. Суди не завжди виграються.
Якщо позовні вимоги в законному руслі, суди приймають рішення на користь позивачів.
Я досить давно на форумі і бачив багато постів "нехай звертаються в суд". Сам таке теж писав.
Ось вони і звертаються.

У мене 2 суди за майже 2.5 роки тільки поки , сподіваюся останні і на цьому допобачення телебачення мфо)

Назад
Угорі