Treba credit/MaxCredit, чи підуть у суд?

Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Любитель мармеладу не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіло в мене 3000, просрочка 68 днів, не знаю зараз скільки я їм винен, але 24того хотіли 5300, зараз надали "фінальні" умови на закриття кредиту, обов'язковий платіж: 3344.
Як розумієте грошей нема, але саме слово "фінальні" мені якось не подобається

Чи можливо що будуть пропонувати закрити за тіло? І можливо що подадуть у суд?
Бо я читав що і з тілом 2000 вони пішли у суд, або я не так зрозумів допис

Тіло в мене 3000, просрочка 68 днів, не знаю зараз скільки я їм винен, але 24того хотіли 5300, зараз надали "фінальні" умови на закриття кредиту, обов'язковий платіж: 3344.
Як розумієте грошей нема, але саме слово "фінальні" мені якось не подобається

Чи можливо що будуть пропонувати закрити за тіло? І можливо що подадуть у суд?
Бо я читав що і з тілом 2000 вони пішли у суд, або я не так зрозумів допис
я не успела их закрыть, другие как раз закрывала за тело, так мой долг продали. Думаю они либо потерпят, либо продадут, тут не угадаешь. В суд может подать кто угодно, загадывать не буду, но большая вероятность на первые 2 варианта

Вкладення

• IMG_20251201_091821.webp
    IMG_20251201_091821.webp
    27.8 Кб · Перегляди: 41
Вот сьогодні написали після того як запропонували вигідні умови у п'ятницю. Звичайна лякалка чи правда?
Мабуть, звідки мені знати)
В мене писали в тг людина, що більше не буде пропозиції тепер будемо вирішувати тільки через суд, а потім через тиждень запропонували знижку

Вот сьогодні написали після того як запропонували вигідні умови у п'ятницю. Звичайна лякалка чи правда?
В мене продали в суд. Прострочені більше року. Тіло 5 або 6, хочуть щось біля 20.
Все точно не пам'ятаю, бо якось забив на все це. Буде суд, подивимся що призначать.
До тепер було три суди, ні по одному рішенню не було більше ніж тіло плюс відсотки до прострочки. Швидко гроші ще менше.
В суді не захищався. Крім Максі кредит, ще один суд в грудні, один в січні.

Тероризують оточення?
По родичам "проходились". В більшості накривали тим, кого собі написали в договір.

Назад
Угорі