ТОВ Смартівей - можливо комусь буде корисно!

• Автор теми Автор теми Мітяй
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Мітяй

Форумчанин
Дописи
86
Реакції
50
Бали
33
Мітяй не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю!
Ділюсь позитивним досвідом, хоч до цього тут багато читав, що люди не радять заходити в особисті кабінети, переглядати свій профіль, документи, картки і т.д.
Десь місяця три тому, мені стало цікаво, яка у мене сума залишилась по смартівей. Відновив додаток, спробував зайти не зміг, скористався можливістю "нагадати пароль", прислали пароль, зайшов.
Сума в кабінеті: 21 374 грн.
Тіло: 8 809 грн.
Проценти: 12 606 грн.

І висить реструктиризація, одразу сказав собі, що на реструктуризацію не підпишусь, сума до реструктуризації: 14 500 грн, 4 платежі.
Остання пропозиція по списанню від них, надходила 2 роки тому, тоді вони пропонували - 2 203 грн закрити питання, списання: 19 212 грн, термін акції був 17.01.2024, але так як я не заходив в кабінет, я цю акцію пропустив. Після нічого не надходило.
Після того як влітку 2025 року зайшов, почав періодично заходити раз в місяць, дивитися чи нічого не прийшло від них, в сповіщеннях нічого, але в кредитах з'явився гарантійний лист, де компанія пропонує сплатити: 3 074 грн, все інше спишуть, лист від 06.11.2025, термін пропозиції до 16.11.2025.
Однозначно скористаюся, пропозиція ТОП.

Дякую за увагу!

Оновлю інформацію: сьогодні зайшов переглянути чи не пропав гарантійний лист, термін подовжено до 17.11.2025 року, сума 3 084 грн) накинули 10 грн за 1 день)

Оновлю інформацію: сьогодні зайшов переглянути чи не пропав гарантійний лист, термін подовжено до 17.11.2025 року, сума 3 084 грн) накинули 10 грн за 1 день)
А взагалі вони надзвонювали вам весь цей час? Вашому оточенню? Бо ніби пишуть, що вони не страшні, але ж все змінюється. Сума в мене 25000 тіла і зараз хочуть 35000 типу по акції, просрочки майже місяць.

А взагалі вони надзвонювали вам весь цей час? Вашому оточенню? Бо ніби пишуть, що вони не страшні, але ж все змінюється. Сума в мене 25000 тіла і зараз хочуть 35000 типу по акції, просрочки майже місяць.
я не знаю, у мене фільтр стоїть, тому не в курсі.

Ну так за місяць мали б уже знати чи дзвонять чи ні

Ну так за місяць мали б уже знати чи дзвонять чи ні
А як знати коли в тебе куча просрочок, вони всі дзвонять кожні 5 хвилин, я ігнорую, не беру ні один дзвінок, спілкуюсь по пошті, Вайберу, Телеграму.

А як знати коли в тебе куча просрочок, вони всі дзвонять кожні 5 хвилин, я ігнорую, не беру ні один дзвінок, спілкуюсь по пошті, Вайберу, Телеграму.
Вони присилали смс що задіють колекторську компанію?

Оплатив 3 084 грн, оновився кабінет про те, що претензій до мене не мають, питання закрито.

Вони присилали смс що задіють колекторську компанію?
Раз в тиждень пишуть, що можлива передача факторинговій компанії. Деколи скидають там 1000 гривень образно і просять сплатити. Лишила їх на погашення одних з останніх. Просрочки уже 2,5 місяця.

Раз в тиждень пишуть, що можлива передача факторинговій компанії. Деколи скидають там 1000 гривень образно і просять сплатити. Лишила їх на погашення одних з останніх. Просрочки уже 2,5 місяця.
Брав 6000 тис закрив за 3500))

Це круто! А скільки прострочення було, що таке запропонували?
Більше 4 місяців, вони писали що продадуть.Вони бачать якщо багато кредитів і ви довго не платите то пропонують менше тіла.

Назад
Угорі