Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну вони як рік в цій справі....подивіться на суд владі,може хто вже зносив від них інн та є ухвали...чи в суд подавали...Повідкривали ці конюшні....нема слів.....Ніде не говорять що школу відкрили чи лікарню чи садочок....САНІГО никому ещё не делали Инн? Это что мне так,,повезло"?
Я уже выяснила это шарага"Грошик" им продала мой долг.Ну вони як рік в цій справі....подивіться на суд владі,може хто вже зносив від них інн та є ухвали...чи в суд подавали...Повідкривали ці конюшні....нема слів.....Ніде не говорять що школу відкрили чи лікарню чи садочок....
Гнидники шараги кожен день зьявляються.....
Оооооо......грошик знайшли нових собі подібних.........Я уже выяснила это шарага"Грошик" им продала мой долг.
І клепонули інн????Я уже выяснила это шарага"Грошик" им продала мой долг.
Да есть Инн от нихОооооо......грошик знайшли нових собі подібних.........
І клепонули інн????
На яку суму????в чоловіка теж є...тіло 4....а просили останній раз 17......на списання не йшли....Да есть Инн от них
Не знаю на какую сумму. Тело 5000.Инн сделали через 4мес.после продажи САНІГО .Уже после продажи сами САНІГО предлагали тело.На яку суму????в чоловіка теж є...тіло 4....а просили останній раз 17......на списання не йшли....
Повідомляємо Вас про передачу прав вимоги по кредитам
Та ну нихрена ж себеТОВ «САНІГО» зовов’язується забезпечити найвищу якість обслуговування та допомогу у вирішенні Ваших фінансових питань за максимального вигідними для клієнтів умовами!"