• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

ТоВ "профіт Україна"хто стикався?

• Автор теми Автор теми Evelina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 870
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evelina

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
8
Бали
8
Evelina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій борг продали ТоВ "профіт Україна"хто стикався з ними чого ждать
Мене вчора повідомили про переуступку боргу по MyCredit цій конторі)Звонив молодий хлопець,весь час втрачав зв'язок.На моє прохання надати документ про переуступку боргу сказав що вишле Новою Почтою і перезвонить.Не перезвонив.Сьогодні з цієї контори Звонила вже дівчина.Але все ввічливо,без погроз.І процент не росте,поки що.

Мене вчора повідомили про переуступку боргу по MyCredit цій конторі)Звонив молодий хлопець,весь час втрачав зв'язок.На моє прохання надати документ про переуступку боргу сказав що вишле Новою Почтою і перезвонить.Не перезвонив.Сьогодні з цієї контори Звонила вже дівчина.Але все ввічливо,без погроз.І процент не росте,поки що.
Ясно зрозуміло

Если переуступка правда произошла,проценты рости не должны.

Люди добрі поможіть, Профіт Капітал припух! Ось який лист прислали, то скільки життів мені треба прожити, щоб стільки прожити:crazy:

Вкладення

• IMG_20190416_094934.webp
    IMG_20190416_094934.webp
    795.9 Кб · Перегляди: 24
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі