ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД" та ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ"

• Автор теми Автор теми Нюпаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 278

Нюпаха

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Нюпаха не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Прошу допомоги чи скерування в подальших діях.
25.01.2022 року, між мною та ТОВ"ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", був укладений договір реструктуризації боргу. Був внесений перший платіж. Потім все пішло шкереберть: повномасштабне, зміна рахунків, зміна постачальника газу, було не зрозуміло, що і кому платити... З рештою тепер ситуація така: в серпні 2024 року я отримала лист від ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", в якому мне повідомили про зміну кредитора за договором, через тиждень отримала лист від ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД" про вимогу оплати заборгованості. Зателефонувала в ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", там підтвердили передачу боргу. Для більшої впевненості я написала листа ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", отримала відповідь, що й справді мій борг "перекуплено", сплачувати я маю на рахунок нових кредиторів.
Я почала платити, не всю суму одразу, платежі регулярні, і от вчора, знову отримую лист від ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД"з вимогою сплатити суму боргу, але вона не відповідає дійсності, оскільки не враховані внесені мною платежі. Тепер не второпаю, що робити? Платити потроху й далі? Чи написати листа з вимогою перегляду суми і врахуванням надійшовших платежів?
Заздалегідь дякую за відповідь.
Фото листів додаю.

Вкладення

• 20241125_135535.webp
    20241125_135535.webp
    237.6 Кб · Перегляди: 11
  • 20241125_135550.webp
    20241125_135550.webp
    313.4 Кб · Перегляди: 11
  • 20240813_144109.webp
    20240813_144109.webp
    408 Кб · Перегляди: 10
  • 20241125_135559.webp
    20241125_135559.webp
    264.8 Кб · Перегляди: 10
  • 20250106_093013.webp
    20250106_093013.webp
    330.7 Кб · Перегляди: 11
Яка "природа" Вашого боргу? Це судовий наказ? Рішення суду?

Яка "природа" Вашого боргу? Це судовий наказ? Рішення суду?
Просто борг за спожитий газ перед ТОВ "Черкасигаз збут", по якому потім була проведена реструктуризація, а згодом "продали" борг ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД". Ні судів, ні виконачих проваджень не має.

Позвоните и уточните причину, по которой ваши платежи не учтены. Самый простой вариант.

Вадім, нажаль,в цьому випадку було ""визнання мборгу-реструктирізація також була присутня.У мене було,щось подібне
Зрозуміло, дякую!
Был занят (писал с ошибками) На сколько серьезная сума долга?Обратитесь обязательно письменно к ЧГЗ, с требованием подтвердить суму Вашей задолженности на сегодня,с бух..расчетами,отдельным документом,который предусмотрен ст.9 ЗУ "оБух. Учете"( на момент подписния заявления/претензии) и пускай Обязательно Вам предоставят договор на основании какого Вы должны уже другому кредитору.,то что есть у Вас "на руках" это далеко не тот документ,который является основанием для оплаты денежных средств.
Сгорел мясо,будет желание пообщаться,тогда позжее

Вадім, нажаль,в цьому випадку було ""визнання мборгу-реструктирізація також була присутня.У мене було,щось подібне

Был занят (писал с ошибками) На сколько серьезная сума долга?Обратитесь обязательно письменно к ЧГЗ, с требованием подтвердить суму Вашей задолженности на сегодня,с бух..расчетами,отдельным документом,который предусмотрен ст.9 ЗУ "оБух. Учете"( на момент подписния заявления/претензии) и пускай Обязательно Вам предоставят договор на основании какого Вы должны уже другому кредитору.,то что есть у Вас "на руках" это далеко не тот документ,который является основанием для оплаты денежных средств.
Сгорел мясо,будет желание пообщаться,тогда позжее
Вибачте, не мала змоги відповісти раніше. Сума боргу(з вирахуванням проплат) 10т.грн. Виходячи з вашого коментаря, я маю надіслати лист з вимогою підтвердити суму моєї заборгованості на сьогодні, з бух. розрахунками, окремим документом, котрий передбачений ст.9 ЗУ "Про бух. облік" на момент підписання заяви/претензії, а також вимогою надати копію договору, на основі якого я маю сплачувати іншому кредитору? Сподіваюсь правильно зрозуміла? Якщо ні, поясніть будь ласка, ще саме не так і як сформулювати правильно.
Коли зателефонувала до ТОВ"ХОЛД ЛІМІТЕД" та запитала чому не видно проплат, вони "поковирялись", і сказали, що так, проплати були, але людина яка має їх вносити, чомусь цього не зробила. Запитали , як довго я планую погашати заборгованість, дізнавшись побажали гарного дня. Ааа, ще попрохали не відтерміновувати погашення. Якось так...
Дуже вдячна за допомогу!!!

Останнє редагування:
Ви все вірно зрозуміли,а ще порада на майбутнє-завжди з усіма установами спілкуйтесь в письмовій формі. І судячи з усього,сума вашого боргу штучно збільшена,інакше вони б давно подалися до суду й отримали судовий наказ...

Ви все вірно зрозуміли,а ще порада на майбутнє-завжди з усіма установами спілкуйтесь в письмовій формі. І судячи з усього,сума вашого боргу штучно збільшена,інакше вони б давно подалися до суду й отримали судовий наказ...
На диво чи на моє щастя, не знаю, але сума відповідає сумі у останній платіжці за газ від ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", навіть врахований перший внесок по договору реструктуризації. Напишу лист, а там подивимось.
Дякую за допомогу. Гарного вам вечора.

Не має за що дякувати.Працюйте активніше,все буде гарно.

На мою точку зору у Вас далеко не "гігантська" сума заборгованості,а тому переживати та нервувати занадто нічого.

Нещодавно,я скасовував судовий наказ на 120++ грн.,тож Ваші 10 тисячь-це "дрібнота".

Останнє редагування:
У мене також цей Холд Лімітед є. Є борг перед Черкасигаз з 2022року, є вже судовий наказ і через виконавчу я потроху сплачувала його. Але Черкасигаз продали мій борг Холд Лімітед. Ті пишуть листи з залякуванням, що подадуть до суду і відріжуть мені газ.
Але борг я і далі сплачую або на виконавчу або безпосередньо самому Черкаси газ.
Ще 11500грн залишилося заплатить. Я правильно роблю?

Назад
Угорі Унизу