ТОВ "КАПІТАЛРЕСУРС" ᐈ інформація про компанію, відгуки клієнтів та співробітників, контакти

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36958
Рішення
10
Реакції
95591
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
25-1.webp
Повне найменування юридичної особи: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ КАПІТАЛ РЕСУРС

Скорочена назва: ТОВ "КАПІТАЛ РЕСУРС"

Статус юридичної особи: Зареєстровано

Статус з ЄДР: Зареєстровано

Код ЄДРПОУ: 43513923

Відомості про державну реєстрацію в Єдиному державному реєстрі: 17.02.2020, 1 070 102 0000 086575

Уповноважені особи: Шалай Алла Вікторівна - керівник

Розмір статутного капіталу: 5 050 000,00 грн.

Організаційно-правова форма: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

Ліцензія на діяльність фінансової компанії:​

Запис в ДРФУ від 25.03.2024 р. за № 27-0026/23443 ,
Термін дії: з 26.03.2024 р.;
Статус: чинна, безстрокова.

Види діяльності ТОВ "КАПІТАЛРЕСУРС":​

• Надання послуг з факторингу
  • Надання коштів та банківських металів у кредит

Контактна інформація ТОВ "КАПІТАЛРЕСУРС"​

Адреса: Україна, 04073, місто Київ, просп. Степана Бандери, буд. 28А[/td]

E-mail:
[email protected] - для звернень громадян
[email protected] - для претензійно-позовної кореспонденції
[email protected]

Контактні телефони:
+38 (044) 377 51 25 - гаряча лінія для звернень клієнтів
+38 (099) 175 82 85

Пов'язані теми:​

Вкладення

• Svid.pdf
    Svid.pdf
    598.2 Кб · Перегляди: 43
Останнє редагування:
Цікаво, чи знайдеться хоча б один свідомий громадянин, який заплатить за кредит 10-річної давнини. Хоча, судячи з одного з повідомлень (важливо, дають довідку чи ні!!!:sarcastic:), схоже, що кандидати будуть.

Цікаво, чи знайдеться хоча б один свідомий громадянин, який заплатить за кредит 10-річної давнини. Хоча, судячи з одного з повідомлень (важливо, дають довідку чи ні!!!:sarcastic:), схоже, що кандидати будуть.
Так, це взагалі круто))
10-15 років давність "боргу"))))

Хоча, судячи з одного з повідомлень (важливо, дають довідку чи ні!!!:sarcastic:), схоже, що кандидати будуть.
Я таке часто зустрічаю в групах в телезі))))

Я таке часто зустрічаю в групах в телезі))))
Я так подумал, а если у этих, с четырьмя ошибками в двух словах названия, вдруг карта попрёт с 10+ годами, потом же можно будет трусить народ за легендарные бабушкины копейки на приматовской клубнике нулевых))

Я так подумал, а если у этих, с четырьмя ошибками в двух словах названия, вдруг карта попрёт с 10+ годами, потом же можно будет трусить народ за легендарные бабушкины копейки на приматовской клубнике нулевых))
В цій країні-мрії... починаючи з 2017 р. кожному громадянину необхідно хоча б двічі на місяць перевіряти всі можливі реєстри.... і не тільки відносно себе, а й близьких собі людей.

Остаток по исполнительному 2700, Приват им продал 9200. Как вопрос с разницей решать они не знают.

Остаток по исполнительному 2700, Приват им продал 9200. Как вопрос с разницей решать они не знают.
Як я розумію, то у Вас відбулася заміна сторони в виконавчому провадженні?

Нда, реально, как же решать. Есть версия, что такой себе филиал финансового 💩колледжа для практики юных розбудовувачів экономики - дитинок илитки.

Пока что нет. Вот жду, пока закрытые ИП в Дии снова станут доступны (надеюсь), чтобы удивить их.
Зайдіть в АСВП, там побачите. Якщо маєте постанову про відкриття ВП з ідентифікатором, то побачите всі (або майже всі) матеріали ВП.

Зайдіть в АСВП, там побачите. Якщо маєте постанову про відкриття ВП з ідентифікатором, то побачите всі (або майже всі) матеріали ВП.
Спасибо. Я в курсе. Только в дие пропал доступ к закрытым ВП. А там и есть тот самый идентификатор.

Вони скупили весь непотріб?)))
Тут відверто кажучи не до сміху. Нещодавно тримав позовну... за приватівським боргом.... 2005р.(картка) Ціна позову більше 85 000 грн. Подано заяву про застосування строків позовної давності. Але не в кожному випадку люди вчасно мають необхідну інформацію.

Вони скупили весь непотріб?)))
На Караваєвих дачах. І намалювали під нього договір факторингу...

Нещодавно тримав позовну... за приватівським боргом.... 2005р.(картка)
Отож, де вони взяли таку інформацію?

Назад
Угорі