ТОВ ФК"ЄАПБ"

• Автор теми Автор теми Nat1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 244
  • Перегляди Перегляди 44K
Nat1991, к счастью не приходилось общатся, в любом случае ведите себя сразу спокойно и уверенно, правда и правила на вашей стороне

Nat1991, к счастью не приходилось общатся, в любом случае ведите себя сразу спокойно и уверенно
Добре, дякую. Але цікаво, борг мені cashup нарахував 11000, а написано на сайті в особистому кабінеті 3000. Нічого не розумію.

Nat1991, телефонують рідко, відразу пробували залякати і хамити. Коли запитала про номер договору переуступки відразу вищали, після такого я з ними не розмовляю. В суд хай ідуть

Nat1991, телефонують рідко, відразу пробували залякати і хамити. Коли запитала про номер договору переуступки відразу вищали, після такого я з ними не розмовляю. В суд хай ідуть
Я не спілкуюсь з ними взагалі. Мені просто прийшла смс що борг проданий і номер телефону за яким дізнаюсь реквізити для сплати боргу.

Nat1991, это сейчас3000, а раньше в этом кабинете было 11000 ?
а вообще чтобы прояснить ситуацию надо запрос в мфо писать и в это
ЄАПБ
а еще лучший вариант игнор на все их смс и остальную хрень

Зрозуміло. А вони агресивні? Тому що не знаю чого від них очікувати? Мій договір ім продав Cashup
Не припоминаю чтоб по телефону общалась с такими,но конвертики с красной надписью получала.

ЄАПБ
Я зайшла
ЄАПБ
Я зайшла в кабінет а там взагалі немає кредиту. В історіі написано що брала 3000 і все. А раніше до 25.04 було 11000

Я не спілкуюсь з ними взагалі. Мені просто прийшла смс що борг проданий і номер телефону за яким дізнаюсь реквізити для сплати боргу.
не вздумайте перезванивать, а тем более по каким-то реквизитам не понятно кому платить, пусть сначала доки по переуступке вышлют, причем правильно оформленные

Не припоминаю чтоб по телефону общалась с такими,но конвертики с красной надписью получала.
Я ще нічого не отримувала.
не вздумайте перезванивать, а тем более по каким-то реквизитам не понятно кому платить, пусть сначала доки по переуступке вышлют, причем правильно оформленные
І не збиралась. Вже не перший раз зіштовхуюсь з такою ситуацією, просто компанія не знайома.

Я ще нічого не отримувала.

І не збиралась. Вже не перший раз зіштовхуюсь з такою ситуацією, просто компанія не знайома.
названия и хозяева бывают у них разные, а так методы работы практически у всех однотипные, поэтому считайте,что уже были знакомы, только теперь под другим названием

названия и хозяева бывают у них разные, а так методы работы практически у всех однотипные, поэтому считайте,что уже были знакомы, только теперь под другим названием
Мала можливість пережити жорстокі методи з Єврогроші. Це був жах

ну не знаю.... именно от Эврогроши или этой шараги с офтопа? что они что вторые были посланы и тишина уже давным давно...... по вашему мнению это какие такие жесткие меры?

ну не знаю.... именно от Эврогроши или этой шараги с офтопа? что они что вторые были посланы и тишина уже давным давно...... по вашему мнению это какие такие жесткие меры?
По перше звонили скрізь і на мою роботу, і на роботу мами. І навіть до родичів іхніх дістались. Потім виставляли фото моєі донечки, начебто вона хвора і я збираю кошти на лікування. Потім присилали мені іі фото і якщо я хочу щоб вона жила, то я негайно сплачу борг. І ще купа всього.

Якщо Вас це заспокоїть,отримала лише два листи .Відповідно ось цей в червні та ще якась вимога повернути борг в десятиденний термін серпні.Більше про них не чула.

Вкладення

• IMG_20190501_094812[1].webp
    IMG_20190501_094812[1].webp
    147 Кб · Перегляди: 194
  • IMG (2).pdf
    IMG (2).pdf
    1.1 Mб · Перегляди: 107
Якщо Вас це заспокоїть,отримала лише два листи .Відповідно ось цей в червні та ще якась вимога повернути борг в десятиденний термін серпні.Більше про них не чула.
[/QUOTE
поки що окрім мене нікому не звонили, хоча це ж тільки початок.

Назад
Угорі