ТОВ ФК"ЄАПБ"

• Автор теми Автор теми Nat1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 244
  • Перегляди Перегляди 44K
Меня кеш ап продал еапб!!! Два раза присылали письма, и звонят маме и дяде больше от них никаких поползновений. В просрочке больше года

Прислали сегодня уведомление о переуступке аж 2 уведомления в одном
Завтра сфотографирую и скину,печать там на ксероксе отпечатаная,да и запутано так все написано

Прислали сегодня уведомление о переуступке аж 2 уведомления в одном
Завтра сфотографирую и скину,печать там на ксероксе отпечатаная,да и запутано так все написано
Мені теж. Сьогодні.

ЕАПБ- самые тихие, он вообще безобидные.
І якісь дивні, смс надіслали мамі, мені від них нічого не прийшло, і навіть незнаю хто продав, можлово кащинський, хоча ще тількі місяць просрочки

макулатура, можно выбросить, а можно сохранить как вещьдок их противоправных нарушений
А мене тішить їхня самовпевненість... 20190602_171322.webp

А мене тішить їхня самовпевненість...20190602_171322.webp
І не говріть. Страх наводять мабуть.
Як домовились з ними?
Особисто я ні про що не домовлялася. Вони пишуть що я ім винна 11000. В УБКІ висвітлилась інформація, що вони скажімо так купили його за 3000грн. Звідки ще 8000 взялось. Нічого не плачу. Чекаю новин від Нацкому.

Якщо Вас це заспокоїть,отримала лише два листи .Відповідно ось цей в червні та ще якась вимога повернути борг в десятиденний термін серпні.Більше про них не чула.
Пережить еврогроши это ....сильно!!!

Ахренеть! Конечный владелец этой фирмы Тигипко! Интересно, а как с остальными!!??

Назад
Угорі