Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені б вашу витримку )А я після погроз та колажів їх закрила,при тілі 4000 віддала 11300,тепер жалію,прислали фото дівчини схожої на мене що я зразу і не поняла а вона в труні і написали мої ініціали,зробили пopнoколлажи сказали що розішлють по всій школі де вчиться дитина((((У меня вообще Зураб по ТопКредит тероризирует. И Коллажики делает... Задолбал уже. Тёте вообще написал что вырежит всю семью...?. Мама переживает ( позычки её и папы) а я посидев тут. Пеку пироги и жду его в гости " отрабатывать". ?
Мене кредит капиталу продали тепер забыв велыкий х на них жду истечения срока давностиМене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?
Якщо тут є юристи підкажіть будь-ласка-чи реально виграти суд в колекторські компанії?дякую
Я на них хочу подати!!!Asja, Коллектора в суд не подают.
Це ужас...де наші правоохоронні органи? Невже на них немає управиМені б вашу витримку )А я після погроз та колажів їх закрила,при тілі 4000 віддала 11300,тепер жалію,прислали фото дівчини схожої на мене що я зразу і не поняла а вона в труні і написали мої ініціали,зробили пopнoколлажи сказали що розішлють по всій школі де вчиться дитина((((
Ой, сегодня новая эпопея... Звонят уже сестре моей подруги, по мамыным кредитам и говорят что я тоже мошенница. И что на меня завели дело ?. Меня конечно это умиляет. А у подруги истерика. Сказали что она тоже пойдёт как соучастница.Я на них хочу подати!!!
Post automatically merged:
Це ужас...де наші правоохоронні органи? Невже на них немає управи
А чего его боятся то? Мне и Мамедов писал. Я с него поржала. Довела походу до бешенства. И заблокировала.Мені б вашу витримку )А я після погроз та колажів їх закрила,при тілі 4000 віддала 11300,тепер жалію,прислали фото дівчини схожої на мене що я зразу і не поняла а вона в труні і написали мої ініціали,зробили пopнoколлажи сказали що розішлють по всій школі де вчиться дитина((((
у мене прострочка від січня, то ще не продали)) не знаю на що чекають, напвно поки сума до 100тисяч не виросте, а там вже не багато лишилося)))Мене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?
Якщо тут є юристи підкажіть будь-ласка-чи реально виграти суд в колекторські компанії?дякую
вони не куди подавати не будуть, забийте на них і все, або домовтесь за тіло в %Мене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?
я не вірю що вони подадуть в суд..... у вас яка сума боргу????Мене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?
Тіло-3600,а загалом за 2місяці вже 10000я не вірю що вони подадуть в суд..... у вас яка сума боргу????
це ще мало)порівняно зі мною)) у мене тіло було 13 тис, від лютого прострочка. хочуть зараз 86тис!!! я принципова. бо 11 тисяч їм повернула в кінці січня. в суд не подають, хай би вже подали.Тіло-3600,а загалом за 2місяці вже 10000
В них інша функція - ефективно і результативно вибивати борги. Колектора по закону не існує. То як вони подадуть до суду. Ось МФО так, вони можуть. Але якщо ви взяли пару тисяч, то їм затратно судитися, хоч вони там і 15000 нарахували. Суд може багато відняти від 15000.Мене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?
Прийшло рішення від нацкому ,топ кредит позбавлений ліцензії із 12.03.2019 та не має права видавати кредитиМене ТопКредит погрожує продати... що робити і кому вони можуть продати?