Smile***
Форумчанин
- Дописи
- 130
- Реакції
- 125
- Бали
- 2625
Smile*** не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім! Сьогодні був натуральний треш, все почалося з дзвінка на роботу від директора тубдиспансеру, що в мене відкрита форма туберкульозу)) а потім почалося...прозвон на роботу і розсилки колажів, але не моїх, а жінки брата і співробітниці (вона являється дочкою мого директора), мені також прийшов колаж на вайбер з жінкою брата про інтим послуги, спробувала розкрутити на розмову, оказався топ кредит... а далі дзвінки на тел директора, її дочки і сина з погрозами, на робочій дзвонили, пробувала спілкуватись на їхній мові...))) обідився, дзвонив і мовчав)) а також до рідних жінки мого брата ..
Подзвонила в поліцію, приїхали, забрали в міськвідділ, далі розмова, заява, пояснення...вияснили звідки надходять номера, оказалось Харківська колонія!! Але саме головне...на питання мого директора що робити і чим наша поліція може допомогти ...відповідь її здивувала....а нічим...сказали ігнорувати дзвінки, блокувати і не звертати уваги....тому що у них немає таких можливостей це все зупинити...
Ось так...і як з цим боротись..? До кого звертатись?
Подзвонила в поліцію, приїхали, забрали в міськвідділ, далі розмова, заява, пояснення...вияснили звідки надходять номера, оказалось Харківська колонія!! Але саме головне...на питання мого директора що робити і чим наша поліція може допомогти ...відповідь її здивувала....а нічим...сказали ігнорувати дзвінки, блокувати і не звертати уваги....тому що у них немає таких можливостей це все зупинити...
Ось так...і як з цим боротись..? До кого звертатись?