Топ-кредит знайшов мої фото 10-ти літньої давності

• Автор теми Автор теми orlova
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

orlova

Форумчанин
Дописи
253
Реакції
119
Бали
2625
orlova не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділюся новою інформацією, можливо, когось зацікавить. Топ-кредит знайшов мої фото 10-ти літньої давності. Зробили пopнo фото, вказали там номери мої і моїх батьків, почали розповсюджувати і прислали мені фото на вайбер з погрозами. Я встигла зберегти номери і фото і аудіорозмову. Потім швидко видалили чат. Я написала заяву в кіберполіцію. Вчора приходив слідчий і ось, що мені розповів. З кінця червня всі ці контори повністю закривають. З 7 липня вони переходять НБУ. Це означає, що ті боржники, які залишилися переходять до виконавчої служби, але з перерахунком і меншою сумою. Ніяких колекторів не буде. Так казав слідчий. Він сказав, що зараз ні одна контора не буде подавати в суд, зараз вони по максиму хочуть забрати грошей. Я так розумію, що треба протриматися до червня!

Поділюся новою інформацією, можливо, когось зацікавить. Топ-кредит знайшов мої фото 10-ти літньої давності. Зробили ****** фото, вказали там номери мої і моїх батьків, почали розповсюджувати і прислали мені фото на вайбер з погрозами. Я встигла зберегти номери і фото і аудіорозмову. Потім швидко видалили чат. Я написала заяву в кіберполіцію. Вчора приходив слідчий і ось, що мені розповів. З кінця червня всі ці контори повністю закривають. З 7 липня вони переходять НБУ. Це означає, що ті боржники, які залишилися переходять до виконавчої служби, але з перерахунком і меншою сумою. Ніяких колекторів не буде. Так казав слідчий. Він сказав, що зараз ні одна контора не буде подавати в суд, зараз вони по максиму хочуть забрати грошей. Я так розумію, що треба протриматися до червня!
:ahaha::ahaha::ahaha: Ваш следователь, случаем не из пивнушки вышел? Какая выконавча служба

Поділюся новою інформацією, можливо, когось зацікавить. Топ-кредит знайшов мої фото 10-ти літньої давності. Зробили ****** фото, вказали там номери мої і моїх батьків, почали розповсюджувати і прислали мені фото на вайбер з погрозами. Я встигла зберегти номери і фото і аудіорозмову. Потім швидко видалили чат. Я написала заяву в кіберполіцію. Вчора приходив слідчий і ось, що мені розповів. З кінця червня всі ці контори повністю закривають. З 7 липня вони переходять НБУ. Це означає, що ті боржники, які залишилися переходять до виконавчої служби, але з перерахунком і меншою сумою. Ніяких колекторів не буде. Так казав слідчий. Він сказав, що зараз ні одна контора не буде подавати в суд, зараз вони по максиму хочуть забрати грошей. Я так розумію, що треба протриматися до червня!
И кому мы будем должны такие огроменные суммы?... что то мне даже это не нравится. Врозь кредиты ерунда. А всю кучку в одном месте торчать.. не утешает.

И кому мы будем должны такие огроменные суммы?... что то мне даже это не нравится. Врозь кредиты ерунда. А всю кучку в одном месте торчать.. не утешает.
Ничего никому теперь вообще не будем должны

На каком основании сразу в исполнительную службу? А как же все те, кто питается от этих МФО - депутаты всех уровней и прочие официальные лица????? По-моему фuгня это все...

:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Спасибо, развеселили !!!
Бредовее бреда не встречал ))) Этот спич "слЭдователя" тянет на лучший дебилизм года!))
Вы не спрашивали шо он курит ?))

На каком основании сразу в исполнительную службу? А как же все те, кто питается от этих МФО - депутаты всех уровней и прочие официальные лица????? По-моему ф*гня это все...
Да бред это все, либо следователя, либо самого автора

:ahaha::ahaha::ahaha: Ваш следователь, случаем не из пивнушки вышел? Какая выконавча служба
ето следователь ще не то расскажет что бы не заниматься делом. как он не сказал что все они переходят к нашему недогаранту зеленскому)))
:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Спасибо, развеселили !!!
Бредовее бреда не встречал ))) Этот спич "слЭдователя" тянет на лучший дебилизм года!))
Вы не спрашивали шо он курит ?))
он нюхает одно и тоже что и наше правительство
не знаю! Як думаєте? Їх можуть закрити?
вы верите в сказки? деда мороза нет

Назад
Угорі