Топ кредит виключення з державного реєстру

• Автор теми Автор теми andrik13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 4K

andrik13

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
68
Бали
33
andrik13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что значит это постановление? Просто переименование курятника?

Вкладення

• R-510.pdf
    R-510.pdf
    66.2 Кб · Перегляди: 118
Что значит это постановление? Просто переименование курятника?
О самій цікаво ох щоб їх убрали вже , а то вони і пopнo колажі батькам роблять і різні гадості краще б їх убрали

У кого сейчас есть "топ кредит" активный, как они себя ведут? Действующие договора переуступили? Или они оставили за собой право кошмарить дальше?

У кого сейчас есть "топ кредит" активный, как они себя ведут? Действующие договора переуступили? Или они оставили за собой право кошмарить дальше?
Я на них написала заяву в міліцію

В чоловіка є це топ кредит нікому не продали просторочка з грудня в тому місяці колаж матері зробили , а тепер мовчать

Deffka, у меня так же.Но звонят дебитфорт, напоминают о задолженности и требуют оплатить

Ilchenko90, я з ними не спілкуюсь,зар за чи дзвонять незнаю,але раніше дуже батька діставали

В мене зараз є, телефонує молодий чоловік, але розмовляє досить коректно, просто просить оплатити пролонгацію, дзвонив останій раз вчора, я відповіла що не маю змоги говорити, він запитав коли буде оплата, я сказала що незнаю. Ми попрощалися до сьогодні, але вже час після обіду і ще не дзвонив.

В мене зараз є, телефонує молодий чоловік, але розмовляє досить коректно, просто просить оплатити пролонгацію, дзвонив останій раз вчора, я відповіла що не маю змоги говорити, він запитав коли буде оплата, я сказала що незнаю. Ми попрощалися до сьогодні, але вже час після обіду і ще не дзвонив.
Якщо чесно не пам'ятаю, але нґтам де розділ про банки

Мне сегодня звонили из досудебного отдела, дали врем'я оплатить до понедельника, разговаривать борзая тетка с прокуренным голосом, сказала на работу будет звонить узнавать когда зарплата и почему не плачу, я ей ответила, что на вопросы когда зарплата и тому подобное имею право вообще не отвечать, я типо в понедельник "заплачу", прострочки 18 дней..но мне слабо верится, что это досудебный отдел..у меня помимо кредит топ ещё 26 штук, как-то буду решать это дело

Маруся, Так его вовсе нету уже. Реквизитьl на другое название. Сегодня так же звонили но ни слова не дали сказать и должньl бьlли скинуть реквизитьl для уплатьl до вечера. Но куда они скидали не знаю, мне так и не пришли.
Письма не забирают, только по телефону хамить умеют

Маруся, Так его вовсе нету уже. Реквизитьl на другое название. Сегодня так же звонили но ни слова не дали сказать и должньl бьlли скинуть реквизитьl для уплатьl до вечера. Но куда они скидали не знаю, мне так и не пришли.
Письма не забирают, только по телефону хамить умеют
Так можно забить на него и ничего они не сделают?

Маруся, ну я пока с ними разбераюсь, чуть больше месяца просрочки. Но лицензии у них нету и платить надо якобьl "джоберу", а на каком основание не пойму

Orusia89, а зі мною вже і розмовляти не хочуть(швидко говорять по сценарію і відразу відключаються) і смс не присилають(( напевно образила іх ))

Orusia89, а зі мною вже і розмовляти не хочуть(швидко говорять по сценарію і відразу відключаються) і смс не присилають(( напевно образила іх ))

В мене була просрочка 50 днів

Orusia89, в мене меньше. Питаю коли листи заберете з пошти так вони питають куди відправляла. Кажу що іх юридичну адресу так вони знову перепитують. Наскільки зрозуміла вони юр.адреси не знають(( і не хочуть після цего зі мною говорити

Orusia89, в мене меньше. Питаю коли листи заберете з пошти так вони питають куди відправляла. Кажу що іх юридичну адресу так вони знову перепитують. Наскільки зрозуміла вони юр.адреси не знають(( і не хочуть після цего зі мною говорити
Я не знаю що буде з Гроші всім

Назад
Угорі