Топ Кредит (Джобер)

• Автор теми Автор теми Motorheart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 636

Motorheart

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
173
Бали
393
Motorheart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір.
Прошу поради у шановного громадства форуму. Історія, як і у всіх - 10 МФО, прострочення боргу і т.д. Шарага Топ кредит продала мій борг Джоберу. Коли з Джобера позвонили, я попросив надати документ, за яким вони мають до мене фінансові претензії, натомість отримав погрози и мати у свій бік. Далі вони почали через телеграм розсилати пopнoколлажи за участю сестри моєї дружини з текстом про інтимні послуги та номерами телефонів - моїм та цієї сестри. Коли я подзвонив у топ кредит з запитанням - якого біса, вони сказали, що мій договір продан колекторам, кому - вони не знають, бо ця інформація в них не відображається. Потім з'ясовується, що Джоберу і топ кредит - це одна контора із спільним засновником. І коли я вдруге задав питання, щодо поведінки працівників Джобера - мені відповіли, що цього не може бути і вони так не працюють. В мене питання: при наявності запису розмови з погрозами, скріна колажу та відмовою топ кредита, що це їх працівники - є смисл писати заяву в поліцію про вимагання грошей не зрозуміло ким та шантажем з боку невідомих?

Назад
Угорі