То, что важно знать новичкам. О чём рассказывают юристы

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Послушал данный ролик, в принципе, довольно интересный. Думаю, большинству форумчан-новичков это будет интересно и важно.

Послушал данный ролик, в принципе, довольно интересный. Думаю, большинству форумчан-новичков это будет интересно и важно.

Єслі вони вже всіх родичів перезвонили так залякали шо тепер всі родички доменне звонять я їм казав нерозмовляти зїми вони сьоравно розмовляють бо сказали приїдуть за моїм долгом будем звонить покамість я неверну долг або вони,,, як мені поступить правильно, виключити сім картку родички будуть бігають додоми, живу на сьомій квартири нехочу щоб сусіди бачили все і дитя ще перелякають,,, сказали жінці про невиїзд за кордон

Останнє редагування:
Спасибо

Спасибо, очень интерессное видео)

Спасибо, очень полезная информация:)

Admin, спасибо)

Єслі вони вже всіх родичів перезвонили так залякали шо тепер всі родички доменне звонять я їм казав нерозмовляти зїми вони сьоравно розмовляють бо сказали приїдуть за моїм долгом будем звонить покамість я неверну долг або вони,,, як мені поступить правильно, виключити сім картку родички будуть бігають додоми, живу на сьомій квартири нехочу щоб сусіди бачили все і дитя ще перелякають,,, сказали жінці про невиїзд за кордон
"Не виїзд за кордон" моде бути тільки порішенню суда. І наврядчи вони в суд звернуться.)

Спасибо?

"Не виїзд за кордон" моде бути тільки порішенню суда. І наврядчи вони в суд звернуться.)
Мне приходило куча смс что мне ограничен выезд за границу.как проверить так это или нет?

Страши
Мне приходило куча смс что мне ограничен выезд за границу.как проверить так это или нет?
Страшилки. Не вірте.
Post automatically merged:

Дякую, була дуже корисна інформація.

Дякую.

Останнє редагування:
Страши

Страшилки. Не вірте.

Дякую.
Дякую за інформацію. Але питання по списанню коштів з картки: на яку статтю чи ЗУ слід посилатися при спілкуванні з МФО на дану тему? Чи швидше і простіше просто змінити банківську картку?

Спасибо, очень хорошее видео, но всё равно как-то стрёмно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі