Ті кого находять МФО

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K

ZYK

Форумчанин
Дописи
100
Реакції
56
Бали
68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де
,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків
Разные люди есть, кто то трусит и все рассказывает, кто то посылает их, зато узнаете кто настоящий друг а кто просто им притворялся

Доброго вечора.Ну чому люди до яких подзвонили МФО і запитали чи знаєте ви таку-то,і вони звичайно знають,починають бути гіршими за калів ,Ще минулого тижня подзвонили кешбері до родича мого чоловіка і сказали що я маю борг ,то він став таким перестрашений,шокованим,.чому до нього дзвонять ? Чого я давала його як поручителя?Побачить пропущений від них то сам передзвонює їм,випитує що ,де,коли? Проситься що скаже мені щоб заплатила ,щоб вони йому не дзвонили .Кажу йому неговори з ними ,пошли їх ,то аферисти телефонні ,але йому ж цікаво ,скиглить як дитина ( Як,противно з таких мужиків
Не обращайте внимание на таких людей, и старайтесь меньше общаться с ними, даже если это ваши родственники, они же первыми сольют о вас всю инфу ... Сказали им один раз что это мошенники и вымогатели и всё, не заморачивайтесь...

Разные люди есть, кто то трусит и все рассказывает, кто то посылает их, зато узнаете кто настоящий друг а кто просто им притворялся
То ?,кажу йому та не бери трубку коли дзвонять. ,або скачай брокування,та нє.він вдома всім розказав,тільки про то в мова щей чоловіка настрлюють

То ?,кажу йому та не бери трубку коли дзвонять. ,або скачай брокування,та нє.він вдома всім розказав,тільки про то в мова щей чоловіка настрлюють
Ну пусть сам и платит тогда, так ему и скажите!

О
Не обращайте внимание на таких людей, и старайтесь меньше общаться с ними, даже если это ваши родственники, они же первыми сольют о вас всю инфу ... Сказали им один раз что это мошенники и вымогатели и всё, не заморачивайтесь...
Ой, дякую вам .Бо я дійсно ніби доступно обяснила йому ,але то сопля слабо характерна)

Ну это ище один повод убедится что при первой же проблеме человек думает только о свое шкуре, а такие люди не могут называться друзьями

Да есть такие.....у меня например папа вообще с левых не берет трубку никогда....другу звонили взял а там вопрос за меня он я незнаю и вообще чего вы мне звоните не имеете права и всё....

Ну это ище один повод убедится что при первой же проблеме человек думает только о свое шкуре, а такие люди не могут называться друзьями
Это называется когда у вас горе,у нас двойная радость...

О
Ой, дякую вам .Бо я дійсно ніби доступно обяснила йому ,але то сопля слабо характерна)
Над було говорити що то Оферісти, або що колега по роботі взяла і ничьком дала ваш номер.

То життєве сито,яке просіює непотріб

Я вообще всегда мороз включаю.....ну спросили, позвонили и чо? ничего незнаю...

То життєве сито,яке просіює непотріб
Именно, и иногда нужно благодарить за некоторые испытания и проблемы в нашей жизни, ведь они показывают кто действительно твой друг, а кто просто маску надел

За собой никто не замечает,а как за другими так сразу.... люди....
Я росказую Так як я Робив вот буквально на прошлой неділі! І до сіх пор марочьку не тіряю на морозі Хожу тіпа я не брав брав Хтось із колег і без мого ведома а сам дав на педалі! Номер махнув тепер мені звонят)

О
О
Если ему или ей нравиться, что наяривают днём и ночью, так пусть общаються, они друг друга стоят... Оставьте их в покое... так и скажите , если тебе нравиться эта беседа с мошенниками так "импровизируй", а я тебе доступно объяснила кто это....

Назад
Угорі