Терор від виконавця Пашков Юрій Дмитрович

• Автор теми Автор теми Сакура
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Сакура

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
29
Бали
3590
Сакура не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, помінявся виконавець приватний , почав такий терор від нього. Робить виклик до себе, звісно приїхати один раз не змогла, склав акт внзнову виклик робить. Хоч у вайбері. Я йому написала і скинула квитанцію про те що оплачую. Але у свої викликах він все одно пише що я нічого не надаю йому. Шобґ приїхала всі відомосгпро себе, та свої доходи, і квитанції надала. Хоч сам не прийняв навіть заяву на розблокування рахунку на який надходять аліменти. Що з ним робити як боротися, знову не приїду і знову акт составе. Якщо я не маю за що їхати бо на дорогу туди й назад не малі кошти. Та і плачу я йому не скриваюся ніде

Хоч сам не прийняв навіть заяву на розблокування рахунку на який надходять аліменти
Почему не принял?
Якщо я не маю за що їхати бо на дорогу туди й назад не малі кошти.
Увы, этих "царьков" это не волнует...

Знаю такого.
Отказался у меня принимать справку банка о погашении задолженности. Отправлял ему почтой - тупо не забирал с почты письмо. По телефону сказал, что примет справку только от банка. Спустя пол-года банк ему еще 2 справки отправил.
После этого он сказал, что закроет провадження, когда я оплачу его комиссию. После оплаты таки прекратил провадження.

Знаю такого.
Отказался у меня принимать справку банка о погашении задолженности. Отправлял ему почтой - тупо не забирал с почты письмо. По телефону сказал, что примет справку только от банка. Спустя пол-года банк ему еще 2 справки отправил.
После этого он сказал, что закроет провадження, когда я оплачу его комиссию. После оплаты таки прекратил провадження.
Жах.

Хоч сам не прийняв навіть заяву на розблокування рахунку на який надходять аліменти. Що з ним робити як боротися, знову не приїду і знову акт составе.
Таких борзих приватних виконавців розвелось нині, як глистів у шолудивого кота. Подавайте на нього скаргу в Мн'юст і паралельно скаргу в суд в порядку ст. 447 ЦПКУ.

Что интересно, я походу его знаю)))
Зашёл глянуть, кто это вообще такой, ибо оооооочень знакомая фамилия)) и вуаля!)))
А вот фото, жаль, не могу найти. Чтобы полностью убедиться, что не ошибаюсь.

Зашёл глянуть, кто это вообще такой, ибо оооооочень знакомая фамилия)) и вуаля!)))
Врага надо знать в лицо....

[POSTS=4000] Не дякуй
Screenshot_2024-10-04-21-41-27-045_com.android.chrome-edit.webp

[/POSTS]

Вкладення

• Screenshot_2024-10-05-11-14-47-165_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-10-05-11-14-47-165_com.viber.voip.webp
    57.9 Кб · Перегляди: 108
Ну что ты...
Это же те, кто стоит на страже законных интересов граждан.
Нельзя так
Мій виконавець говорив,що він виконує зобов'язання перед державою і працює в її інтересах....

Мій виконавець говорив,що він виконує зобов'язання перед державою і працює в її інтересах....
Неужели нашелся один честный исполнитель и честно сказал, что грабит людей в угоду государству?
Удивительно.

Назад
Угорі