Лорік
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
Лорік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всим,маю таке питання та прошу допомоги. Я боржник вже років зо 5 , але якось останнім часом, я б навіть сказала років, так як моя історія з МФО почалась в 2020 році, мене ніхто можна сказати не турбував, а простіше не кошмарив дзвінками. Були позови, є ВП, які я собі по тихенько сплачую. Але... мій спокій був рівно до вчорашнього вечора. Від учора Фінфорс влаштували справжній терор, підключили автодозвін, телефонували всю ніч, не тільки мені, а всим кого знайшли, навіть тим людям з якими я ніколи не спілкувалася. Сьогодні продовжується те сама. Говорять людям, що я використовую їх дані та або беру кредит на них або вони поручителі. Вчора написала заяву до поліції, накатала дві скарги до НБУ, телефонувала на урядову гарячу лінію, але... прямих доказів, що це Фінфорс немає. Тому що, спочатку кошмарять звонарі і прямо говорять, що їм за мене заплатили, а потім після них телефонують з Фінфорс і звісно чемно зі мною розмовляють. Спробувала з ними домовитися за тіло і розбити на декілька платежів-відмовилися. Сказали, що я їм умови диктувати не буду. Я потім сказала, що нічого вони від мене не отримають, зустрінемось в суді.
Але ж... все б нічого, телефонні дзвінки не стихають, всі мені телефонують, я вже просто не витримую... Скажіть, у кого таке було, скільки ще будуть телефонувати? Допоможіть, будь ласка, морально, бо не витримую
Але ж... все б нічого, телефонні дзвінки не стихають, всі мені телефонують, я вже просто не витримую... Скажіть, у кого таке було, скільки ще будуть телефонувати? Допоможіть, будь ласка, морально, бо не витримую