Терор від ФінФорс 2026

• Автор теми Автор теми Topsaint
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 46

Topsaint

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
5
Бали
2560
Topsaint не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановне панство) Можливо не в цю тему але напишу свою, як виявилось довгу історію с цими фіксіками. На початку лютого 2022 року взяв в них позику у розмірі 6000 гривень, а потім почалась повномаштабка. На той момент на превеликий жаль в мене вже було декілька шарашок, в які я вліз по глупості...Якщо пом'ятаєте, то більшість контор(принаймні ті що були в мене) зупинили всі нарахування по позикам але навіть так, я сумлінно по трошки платив, бо був дурний та зелений:russian_roulette:Вже точно не скажу, через скільки мене продали цим фіксикам, але з початку я з ними спілкувався, намагався пояснити ситуацію, вибити зписання або розтермінування, але все марно, вони вперті та хамовиті шо то жах! і ось так з часом я взагалі на них забив:scratch_one-s_head:
Проходить час аж до самого 2025 року і о чудо, пишуть вони на пошту(може і дзвонили але стоїть блок) з пропозицією оплатити їм 4000 і розійтись. Але я собі думаю, вас не було чути 3+ роки, виходить можете ще почекати, і знову забив на них. Регулярні листи на ел.поштуі не більше, все що від них було до сьогодні....Цього знакового ранку, дзвінок тещі, яка як раз приїхала в гості на декілька днів, суть розмови : Де ваш зять?! Терміново, він винен купу бабла! На питання хто і звідки не відповідав і усіляко морозився від відповіді, тільки зв'яжіться з зятем! Але то не кінець цирку, проходить пару хвилин і пишуть на телеграм дружині з +- таким самим текстом і як вишенька з погрозою дзвонити і далі родичам/близьким/знайомим, на що був відправлений у відомому напрямку. Проходить ще декілька хвилин і що ви думаєте, мені почали дзвонити люди з якими я бог знає коли останній раз спілкувався)) Пояснивши, що то аферисти наче заспокоїлись та добре що розумні, позаписували та скинули мені всі дзвінки та хтось навіть скріни переписки. Думаю, дай і сам передзвоню їм, на дзвінок відповів якийсь Бойченко Олександр(чи Станіслав) на спроби взнати хоч якусь інформацію від нього, морозився як міг, за декілька хвилин палкої розмови на повишених тонах, злився та більше не відповідав.
0639620563, 0639620562
Усі матеріали були зібрані, розсортовані та скеровані скаргою в НБУ в додачу до звернення в поліцію та кіберполіцію, так як були і погрози як мені, так і родичам(від них також було написане звернення в кіберполіцію).

Тепер думаю, якщо вони так прокошмарили мене сьогодні, чи варто їм щось платити чи знов забути за них на декілька років(до цього варіанту я більш схильний)?

Дякую за увагу та з радістю почитаю ваші пригоди з цими Фіксиками.
Мирного нам всім дня☺️

Назад
Угорі