термін на оскарження арешту,який наклав приватний нотаріус

• Автор теми Автор теми YLIA97
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 886

YLIA97

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
10
Бали
5065
YLIA97 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи дається певний термін на оскарження арешту,який наклав приватний нотаріус.?
Чи можна,будь коли писати лист до суду?

Чи дається певний термін на оскарження арешту,який наклав приватний нотаріус.?
Чи можна,будь коли писати лист до суду?
на отмену открытия ИП у вас 10 дней с момента когда вы узнали или могли узнать, о нарушении своих прав

до конца карантина)))
да и еще, у вас есть на руках постановление об открытии ИП?
Ні не має,просто з банку прийшло що на мій рахунок наклали арешт.
Я знайшла себе на Реєстрі боржників там я є,але яке мфо на скільки нічого не пиши.
Писала Дорошкевич на вайбер вона лиш запитала моє П.І.П і все більше слова не написала і я не знаю,що вже робити.
Можливо і справді просто написати потім заяву на перевод дитячих на укрпошту тай все,порекомендуйте будь ласка як краще.

Ні не має,просто з банку прийшло що на мій рахунок наклали арешт.
Я знайшла себе на Реєстрі боржників там я є,але яке мфо на скільки нічого не пиши.
Писала Дорошкевич на вайбер вона лиш запитала моє П.І.П і все більше слова не написала і я не знаю,що вже робити.
Можливо і справді просто написати потім заяву на перевод дитячих на укрпошту тай все,порекомендуйте будь ласка як краще.
ну..допустим если вы не получали постановлений и не писали ей официальных писем, то вы можете еще и не знать о том, что по вам открыто ИП.
моя позиция, идти в суд
10 днів від отримання документів.
не всегда)) если напишет запрос какой нить, или заявление об удержании из зп 20% как многие форумчане делают, то тем самым признает тот факт, что уже вкурсе об открытии ИП

ну..допустим если вы не получали постановлений и не писали ей официальных писем, то вы можете еще и не знать о том, что по вам открыто ИП.
моя позиция, идти в суд
Так я теж хочу піти,але справа так,що я зараз у батьків в селі з малою дитиною до міста далеко+ карантин все закрито і вже не знаю,що робити.
Та й думаю запитати чи можна подати,коли закінчиться карантин уже нехай забирають тих 860 гр,але я хочу знати чи пізніше я можу це оскаржити.

Так я теж хочу піти,але справа так,що я зараз у батьків в селі з малою дитиною до міста далеко+ карантин все закрито і вже не знаю,що робити.
Та й думаю запитати чи можна подати,коли закінчиться карантин уже нехай забирають тих 860 гр,але я хочу знати чи пізніше я можу це оскаржити.
если у вас во время открытого ИП будет какое то удержание, и вы потом через суд признаете, что ИП открыто не законно, вы сможете вернуть удержанные деньги новым иском. правда, я не думаю, что есть смысл парить себе голову за 860 гривен

если у вас во время открытого ИП будет какое то удержание, и вы потом через суд признаете, что ИП открыто не законно, вы сможете вернуть удержанные деньги новым иском. правда, я не думаю, что есть смысл парить себе голову за 860 гривен
Але я можу оскаржити це ИП після закінчення карантину?
Документи я ніякі не получала і даже не знаю чи прийшли якісь листи на адресу.

Але я можу оскаржити це ИП після закінчення карантину?
Документи я ніякі не получала і даже не знаю чи прийшли якісь листи на адресу.
попробуйте позвонить на почту, и уточнить))
если ничего не получали и ничего не писали, соответственно не могли знать о нарушении ваших прав, соответственно срок еще не пошел

попробуйте позвонить на почту, и уточнить))
если ничего не получали и ничего не писали, соответственно не могли знать о нарушении ваших прав, соответственно срок еще не пошел
Добре дякую вам)

Назад
Угорі