Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
на отмену открытия ИП у вас 10 дней с момента когда вы узнали или могли узнать, о нарушении своих правЧи дається певний термін на оскарження арешту,який наклав приватний нотаріус.?
Чи можна,будь коли писати лист до суду?
А через місяць уже не можна ніяк?на отмену открытия ИП у вас 10 дней с момента когда вы узнали или могли узнать, о нарушении своих прав
на период карантина срок продлен))А через місяць уже не можна ніяк?
А на скільки не знаєте?на период карантина срок продлен))
до конца карантина)))А на скільки не знаєте?
Ні не має,просто з банку прийшло що на мій рахунок наклали арешт.до конца карантина)))
да и еще, у вас есть на руках постановление об открытии ИП?
10 днів від отримання документів.Чи дається певний термін на оскарження арешту,який наклав приватний нотаріус.?
Чи можна,будь коли писати лист до суду?
ну..допустим если вы не получали постановлений и не писали ей официальных писем, то вы можете еще и не знать о том, что по вам открыто ИП.Ні не має,просто з банку прийшло що на мій рахунок наклали арешт.
Я знайшла себе на Реєстрі боржників там я є,але яке мфо на скільки нічого не пиши.
Писала Дорошкевич на вайбер вона лиш запитала моє П.І.П і все більше слова не написала і я не знаю,що вже робити.
Можливо і справді просто написати потім заяву на перевод дитячих на укрпошту тай все,порекомендуйте будь ласка як краще.
не всегда)) если напишет запрос какой нить, или заявление об удержании из зп 20% как многие форумчане делают, то тем самым признает тот факт, что уже вкурсе об открытии ИП10 днів від отримання документів.
Так я теж хочу піти,але справа так,що я зараз у батьків в селі з малою дитиною до міста далеко+ карантин все закрито і вже не знаю,що робити.ну..допустим если вы не получали постановлений и не писали ей официальных писем, то вы можете еще и не знать о том, что по вам открыто ИП.
моя позиция, идти в суд
если у вас во время открытого ИП будет какое то удержание, и вы потом через суд признаете, что ИП открыто не законно, вы сможете вернуть удержанные деньги новым иском. правда, я не думаю, что есть смысл парить себе голову за 860 гривенТак я теж хочу піти,але справа так,що я зараз у батьків в селі з малою дитиною до міста далеко+ карантин все закрито і вже не знаю,що робити.
Та й думаю запитати чи можна подати,коли закінчиться карантин уже нехай забирають тих 860 гр,але я хочу знати чи пізніше я можу це оскаржити.
Але я можу оскаржити це ИП після закінчення карантину?если у вас во время открытого ИП будет какое то удержание, и вы потом через суд признаете, что ИП открыто не законно, вы сможете вернуть удержанные деньги новым иском. правда, я не думаю, что есть смысл парить себе голову за 860 гривен
попробуйте позвонить на почту, и уточнить))Але я можу оскаржити це ИП після закінчення карантину?
Документи я ніякі не получала і даже не знаю чи прийшли якісь листи на адресу.
Добре дякую вам)попробуйте позвонить на почту, и уточнить))
если ничего не получали и ничего не писали, соответственно не могли знать о нарушении ваших прав, соответственно срок еще не пошел