Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго часу шановні)
Зайшов в дію, та чомусь вирішив перевірити провадження, особисті дані я затер , вибачте, але основне залишив . Хтось підкаже тобто це теперь провадження не відкриють по новій?
Доброго часу шановні)
Зайшов в дію, та чомусь вирішив перевірити провадження, особисті дані я затер , вибачте, але основне залишив . Хтось підкаже тобто це теперь провадження не відкриють по новій?
Чому не відкриють,наскільки я знаю,то напис є,а його можуть віддати іншому виконавцю і до 25 року він може відкрити провадження про стягнення з вас грошей.
Доброго часу шановні)
станом на "сьогодні" виконання виконавчих написів заборонено.
В той же час...із переліку документі за якими відкривають вп написи не виключено, як і немає прямої заборони відкривати вп за внн))
Коротше..трошки колізія
Чому не відкриють,наскільки я знаю,то напис є,а його можуть віддати іншому виконавцю і до 25 року він може відкрити провадження про стягнення з вас грошей.
станом на "сьогодні" виконання виконавчих написів заборонено.
В той же час...із переліку документі за якими відкривають вп написи не виключено, як і немає прямої заборони відкривати вп за внн))
Коротше..трошки колізія
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.