тенго реструктуризація

• Автор теми Автор теми briosh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

briosh

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
briosh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
тенго запропонував заяву на реструктуризацію, при оформленні є помітка «зміна відсоткової ставки на 0,1%. чи вмикати її?

Вкладення

• EBE1C041-8495-46D8-8335-46539754B763.webp
    EBE1C041-8495-46D8-8335-46539754B763.webp
    22 Кб · Перегляди: 79
тенго запропонував заяву на реструктуризацію, при оформленні є помітка «зміна відсоткової ставки на 0,1%. чи вмикати її?
На слизьку доріжку ступаєте... Реструктуризація - це зло. Мало того що погоджуєтесь оплатити всі їхні хотілки, то ще і ризикуєте викинути гроші в трубу, якщо хоч на день запізнетеся з оплатою. Не лізьте туди.

На слизьку доріжку ступаєте... Реструктуризація - це зло. Мало того що погоджуєтесь оплатити всі їхні хотілки, то ще і ризикуєте викинути гроші в трубу, якщо хоч на день запізнетеся з оплатою. Не лізьте туди.
хочеться швидше збутись уже, та і сума 1000 грн в 15 днів не така страшна. тобто як я зрозуміла буде нараховуватись 0,1 % при реструктуризації чи як?

хочеться швидше збутись уже, та і сума 1000 грн в 15 днів не така страшна. тобто як я зрозуміла буде нараховуватись 0,1 % при реструктуризації чи як?
Так, а нарахували відсотків скільки? Не краще почекати місяць і закрити за тіло? Тим більше вони не буйні зовсім.

briosh, а прострочка у вас скільки вже?....якщо вже багато нарахували ,то викидати гроші на вітер ,не варто.

Останнє редагування:
Шкода 2000?
Може почекайте ....закриєте за 4500
briosh, це якщо тільки 2000?
А якщо зверху нарахують відсотки....і не пройде реструктуризація під 0,%?
Не варто цього робити.
тоді буду чекати дальше. надіюсь на лояльні умови..

Назад
Угорі