briosh
Читач
- Дописи
- 6
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
briosh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На слизьку доріжку ступаєте... Реструктуризація - це зло. Мало того що погоджуєтесь оплатити всі їхні хотілки, то ще і ризикуєте викинути гроші в трубу, якщо хоч на день запізнетеся з оплатою. Не лізьте туди.тенго запропонував заяву на реструктуризацію, при оформленні є помітка «зміна відсоткової ставки на 0,1%. чи вмикати її?
хочеться швидше збутись уже, та і сума 1000 грн в 15 днів не така страшна. тобто як я зрозуміла буде нараховуватись 0,1 % при реструктуризації чи як?На слизьку доріжку ступаєте... Реструктуризація - це зло. Мало того що погоджуєтесь оплатити всі їхні хотілки, то ще і ризикуєте викинути гроші в трубу, якщо хоч на день запізнетеся з оплатою. Не лізьте туди.
Так, а нарахували відсотків скільки? Не краще почекати місяць і закрити за тіло? Тим більше вони не буйні зовсім.хочеться швидше збутись уже, та і сума 1000 грн в 15 днів не така страшна. тобто як я зрозуміла буде нараховуватись 0,1 % при реструктуризації чи як?
А брали скільки?просрочка 11 днів, 2000 нарахували
А брали скільки?
4500А брали скільки?
Шкода 2000?
тоді буду чекати дальше. надіюсь на лояльні умови..Шкода 2000?
Може почекайте ....закриєте за 4500
briosh, це якщо тільки 2000?
А якщо зверху нарахують відсотки....і не пройде реструктуризація під 0,%?
Не варто цього робити.