Vitalii.
Форумчанин
- Дописи
- 20
- Реакції
- 5
- Бали
- 278
Vitalii. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо спілкувався з ними коли була прострочена 5 днів це може на щось вплинутиІгнорувати і чекати , через днів 60 запропонують тіло оплатити
А якщо спілкувався з ними коли була прострочена 5 днів це може на щось
Ні , теж з ними спілкувався, навіть більше за 1 разА якщо спілкувався з ними коли була прострочена 5 днів це може на щось вплинути
Ждите предложений письмо это ничего не значитПідкажіть брав тенго тіло 2000
проте мінування 26 днів з відсотками 8200 прислали такий лист підкажіть що робити далі.
ПоддерживаюДемон з форуму «АнтиКоллектор» рекомендує, слати їх за руЗьСьким кораблем. Переконливо?
Это да звонить они любят)Вони мають звичку постійно надзвонювати.. як і мілоан і панго.. через робота і автодозвон, але це найстрашніше що вони можуть. Через певний час підуть Вам на зустріч
А якщо «погорожують» виконавчим провадженням та арештом майна та рахунків? А також пишуть про суми судового збору… що робити?Вони мають звичку постійно надзвонювати.. як і мілоан і панго.. через робота і автодозвон, але це найстрашніше що вони можуть. Через певний час підуть Вам на зустріч
Пугают, не обращайте внимания простоА якщо «погорожують» виконавчим провадженням та арештом майна та рахунків? А також пишуть про суми судового збору… що робити?
Нічього не сплачуйте взагалі,а якщо і надумали платити то тільки по реквізитам щоб на руках був чек!Вітаю! Підкажіть будь ласка, отримала таке смс. Якщо перейти за посиланням - там якесь дивакувате рішення з абсолютно іншою інформацією, що є в справжньому договор (дивні старі дати, дивні суми, які і близько не схожі на суми тіла та нарахованих відсотків). А посилання на оплату - має звичайну правдиву інформацію про борг.
І, паралельно, надійшла смс звичайно змісту, з нагадуванням про оплату.
Як реагувати на це?
То це просто лякалка?Нічього не сплачуйте взагалі,а якщо і надумали платити то тільки по реквізитам щоб на руках був чек!
Да именно онаТо це просто лякалка?
Привіт. Їх максимум це тіло+1000грн. Потім ЄАПБ,де запропонують теж саме. В мене вони в протермінуванні майже рік.Підкажіть брав тенго тіло 2000
проте мінування 26 днів з відсотками 8200 прислали такий лист підкажіть що робити далі.
А як вони по дзвінкам? Я вказала у них свій робочий номер як додатковий, тобто якщо буде робот дзвонити по 100 разів на день, це і на додатковий номер?Привіт. Їх максимум це тіло+1000грн. Потім ЄАПБ,де запропонують теж саме. В мене вони в протермінуванні майже рік.
На всі,які знайдутьА як вони по дзвінкам? Я вказала у них свій робочий номер як додатковий, тобто якщо буде робот дзвонити по 100 разів на день, це і на додатковий номер?
Мне на дополнительный номер меньше звонятА як вони по дзвінкам? Я вказала у них свій робочий номер як додатковий, тобто якщо буде робот дзвонити по 100 разів на день, це і на додатковий номер?