Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне сегодня тоже смс пришла что продали,а кому незнаю.Вопрос-как узнать кому продали?
позвонить и спросить, если быстроВопрос-как узнать кому продали?
У меня так же было, только предложили меньше тела на 400грн, пролохации не делала??мне тоже написали что продали, после того как я активировал ссылку на дисконт (списание до тела) и прошло три дня. я набрал их по истечению трех дней после активации ссылки и они сказали что можно еще оплатить. оплатил, все списали, попросил справку о закрытии - прислали.
с милоаном та же история
Цікаво, в мене вони теж є, і тоже продали, але незнаю кому і колиЯ не закрывал,просто продали и все,больше никакой инфы
ого, ті кому продали не сховались і не відсвічують?Цікаво, в мене вони теж є, і тоже продали, але незнаю кому і коли
Незнаю, стоїть блок,ого, ті кому продали не сховались і не відсвічують?
ого, ті кому продали не сховались і не відсвічують?
Ну хоч би листа написали якогось, показали себе людям… наскільки я пам‘ятаю там є якийсь час, за який нові кредитори мають повідомити про те, що вони і є новими кредиторамиНезнаю, стоїть блок,
В мене діджи фінанс продалиВопрос-как узнать кому продали?
Мені на емейл прийшов лист що продали, но кому і коли не написано, тай яка різниця, хай продають кому хочутьНу хоч би листа написали якогось, показали себе людям… наскільки я пам‘ятаю там є якийсь час, за який нові кредитори мають повідомити про те, що вони і є новими кредиторами