Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Олень ! Мої друзі дадуть відповідь на любе запитання по форуму ,а ти іди розминай праву і ліву гульчітай ...Ще тебе фіксик ржавий забув спитати що мені робити. Спілкуйся зі своїми друзями.
Серйозне досягнення, то спілкуйся з ними, мені твоя увага не потрібна...Олень ! Мої друзі дадуть відповідь на любе запитання по форуму ,а ти іди розминай праву і ліву гульчітай ...
Тобі немає чим зайнятися?)А давайте влаштуємо конкурс, чиї друзі знають більше відповідей на форумі. А ще зробимо тоталізатор, а ще тих хто програє закидаємо какашками. Ну як вам ідея, правда класна
Да мне пофиг, просто ржачно как вы сретесь))Тобі немає чим зайнятися?)
Хм А я тут причому?Да мне пофиг, просто ржачно как вы сретесь))
Ну вы не останавливайтесь, продолжайте))
Ты мне написала, я тебе ответила.Хм А я тут причому?
А ваще да, мне скучно. А так что сритесь, а я почитаю))
А ты не провоцируй, а то сейчас девочки объединятся и отпиз@дят тебя))
Ухти, так ви добрі на всю голову язиком по попі хібаА ты не провоцируй, а то сейчас девочки объединятся и отпиз@дят тебя))
Это ваш основной заработок?) Как говорят деньги не пахнут, хотя нет в вашем случае пахнут))язиком по попі хіба
Ну й фантазія дюймовочка. Але якщо тобі так добре то нехай будеЭто ваш основной заработок?) Как говорят деньги не пахнут, хотя нет в вашем случае пахнут))
По перше я не сварюся .По друге,я все ж таки маю своє реальне життя,і воно для мене важливіше, аніж якісь незрозумілі суперечки в інтернеті.
Це ж прекрасно, добре що ціните те що маєте...По перше я не сварюся .По друге,я все ж таки маю своє реальне життя,і воно для мене важливіше, аніж якісь незрозумілі суперечки в інтернеті.
Для мене чоловік і діти то головне в життіЦе ж прекрасно, добре що ціните те що маєте...
Цю проблему прибрали.Прикольно. Только, что зашла на форум. Проскролила, всегда так делаю. Смотрю а там написано, мой ник. Думаю нихрена, я же ничего не писала. Захожу, а там девушка с ником Юлька в это время сообщения оставила. Интересненько, это теперь у всех Юлек будет мой ник Jusy появляется?) Мне конечно приятно, но не надо))
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги