Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене ситуація з CreditON. Телефонує якись ***** представляється колектором і тероризує всю сімю. Підскажіть що робити
Тіло 15000 зараз з відсотками більше 45000. Незнаю що робити
10 балов.Два варіанта :
1. Платити їм все, що вони хотять (що особисто для мене - повний дибілізм)
2.Послати науй і не спілкуватися взагалі.Якщо терор почався вже - то взагалі нема про що тут говорити.
Хіба вам спадщина з неба впала і нема куда гроші дівати)
От як би в мене була купа грошей ... Я всерівно салупу кінську їм щось віддавав.

Платити їхні скажені суми і мене немає змогиДва варіанта :
1. Платити їм все, що вони хотять (що особисто для мене - повний дибілізм)
2.Послати науй і не спілкуватися взагалі.Якщо терор почався вже - то взагалі нема про що тут говорити.
Хіба вам спадщина з неба впала і нема куда гроші дівати)
От як би в мене була купа грошей ... Я всерівно салупу кінську їм щось віддавав.
Я взагалі з виродками не спілкуюсь по телефону і принаймі найближчим часом не збираюсь.
Хоча теж маю 9мфо на 54,5к тільки тіла.
Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати? Платити їхні скажені суми і мене немає змоги
Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати? Платити їхні скажені суми і мене немає змоги
Нічого не очікувати. Принаймі доброго. Шліть їх берегом, як це робим ми всі.Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати? Платити їхні скажені суми і мене немає змоги