Телефонує якись ***** представляється колектором і тероризує всю сім'ю

• Автор теми Автор теми Євгеній
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеній

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Євгеній не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене ситуація з CreditON. Телефонує якись ***** представляється колектором і тероризує всю сімю. Підскажіть що робити
Тіло 15000 зараз з відсотками більше 45000. Незнаю що робити

Попросить сделать тон потише в своем кредитон. А лучше выслушать, ну работа такая у парня, он по скринам ничего не скажет, введите его в угол вопросами, типа где договор, как его зовут, какие проценты начислены и по какому поводу, пусть предоставит документы

• Подобається
Реакції: KATI
если платить нечем зачем говорить сними? о чем?

У мене ситуація з CreditON. Телефонує якись ***** представляється колектором і тероризує всю сімю. Підскажіть що робити
Тіло 15000 зараз з відсотками більше 45000. Незнаю що робити

Два варіанта :
1. Платити їм все, що вони хотять (що особисто для мене - повний дибілізм)
2.Послати науй і не спілкуватися взагалі.Якщо терор почався вже - то взагалі нема про що тут говорити.
Хіба вам спадщина з неба впала і нема куда гроші дівати)
От як би в мене була купа грошей ... Я всерівно салупу кінську їм щось віддавав.
Я взагалі з виродками не спілкуюсь по телефону і принаймі найближчим часом не збираюсь.
Хоча теж маю 9мфо на 54,5к тільки тіла.

Два варіанта :
2.Послати науй і не спілкуватися взагалі.Якщо терор почався вже - то взагалі нема про що тут говорити.
От як би в мене була купа грошей ... Я всерівно салупу кінську їм щось віддавав.
10 балов.:ahaha:

Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер
З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати?
Два варіанта :
Я взагалі з виродками не спілкуюсь по телефону і принаймі найближчим часом не збираюсь.
Хоча теж маю 9мфо на 54,5к тільки тіла.
Платити їхні скажені суми і мене немає змоги

Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати? Платити їхні скажені суми і мене немає змоги
Пробував спілкуватися з ним коректно не вийшло. Перейшов на його манеру спілкування почав кидати слухавку, а потім і зовсім побіцяв терор з 12.00 і поставив переадресацію на якийсь іший номер З спілкування по ел.пошті з їхніми консультантами зясувалося що він ніякий не Колектор а "спеціаліст відділу з простроченою заборгованістю" набрав йому запитав чому ж він мене на*бав? На що він просто кинув слухавку і відключив телефон. Що тепер від них очікувати? Платити їхні скажені суми і мене немає змоги
Нічого не очікувати. Принаймі доброго. Шліть їх берегом, як це робим ми всі.

Мне сегодня черт позвонил, они ещё более мерзкие чем касса, ну я попросил адрес что бы набить личико ему, он не дал(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі