Талион рассылают смс третьим лицам, про поручительство.

• Автор теми Автор теми Невідома
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Невідома

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
10
Бали
3565
Невідома не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня в мого чоловіка є прострочка в Манівео,так ті продали Таліон і вони розсилають смс людям що вони поручителі і повинні оплатити кредит .Куди можна на них пожалуватися це ж незаконно.

Тому що звідки вони взяли дані чужої людини
из интернета, например. так чем незаконно? привести причину незаконности рекомендуется, это повышает успешность обращения
і який поручитель якщо він даже не знає їхнього номера.
поручительство не так определяется)

Доброго дня в мого чоловіка є прострочка в Манівео,так ті продали Таліон і вони розсилають смс людям що вони поручителі і повинні оплатити кредит .Куди можна на них пожалуватися це ж незаконно.
От якщо ви будете так бурхливо на це реагувати,від вас ніколи не відчепляться.А можна подумати МФО колись требували борги законно?)))Розсмішили.?

От якщо ви будете так бурхливо на це реагувати,від вас ніколи не відчепляться.А можна подумати МФО колись требували борги законно?)))Розсмішили.?
Не мішай людям фігньою займатись :acute:

якщо хочете більшу ймовірність успіху - пишіть скарги від імені третіх осіб (теоретично можна ставити в копію оту депутатку, що з мфо воює)

З таліоном
из интернета, например. так чем незаконно? привести причину незаконности рекомендуется, это повышает успешность обращения

поручительство не так определяется)
А як оприділяється

З таліоном

А як оприділяється
Так.
То ми флудом на форумі займаємося?,а люди борються з бєзпрєдєлом?

Аааа?.Ясно.Ну хай борються.
:smoke::smoke::smoke:

1637495117750.webp

А як оприділяється
перейдите по ссылке и узнаете.

1. За договором поруки поручитель поручається перед кредитором боржника за виконання ним свого обов'язку.

Поручитель відповідає перед кредитором за порушення зобов'язання боржником.

2. Порукою може забезпечуватися виконання зобов'язання частково або у повному обсязі.

3. Поручителем може бути одна особа або кілька осіб.
Карп'юк Оксана, кто-то из тех, кому спамит талион, подписывал договор поручительства за Вас? думаю, вряд ли

перейдите по ссылке и узнаете.

Карп'юк Оксана, кто-то из тех, кому спамит талион, подписывал договор поручительства за Вас? думаю, вряд ли
Ні ніхто не підписував.

Назад
Угорі