Талион прислало сообщение "миттєвий арешт рахунків боржників без судового рішення"

• Автор теми Автор теми Artyom911
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Artyom911

Форумчанин
Дописи
124
Реакції
84
Бали
913
Artyom911 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З нового року в Україні вводиться миттєвий арешт рахунків боржників без судового рішення. Скористайтеся пропозицією. Это у них уже воображения нет никакого, что уже такую чушь пишут? ))

Ну хотят ребята себе премию перед НГ,вот и пишут всякий бред

Это они типа про автоматизированную систему блокировки счетов

а мне сегодня прислали : Залишилося 2 дні для вирішення питання .За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів .Рекомендуємо вам не залишати місто" Уже тошнит от этого , правда ???:медсестра::медсестра:

Заходил на асвп, наклепали достаточное количество ИН за вчера и сегодня опять

Може я я ось не так шукаю на асвп? Я ввожу своє ПІБ, дату народження та індифікаційний і нічого не знаходить? Це ж добре чи я щось не так роблю?

З нового року в Україні вводиться миттєвий арешт рахунків боржників без судового рішення. Скористайтеся пропозицією. Это у них уже воображения нет никакого, что уже такую чушь пишут? ))
"...повідомляемо,що списання,зупинення нарахування будь-якої заборгованності у Товарисистві відбувається виключно на підставі вимог бухгалтерського обліку (!!!! Тут я ушла рыдать под стол на полчаса),а також можливе на підставі ухвал ,постанов суду,судових рішень,вироку суду(тут я второй раз уползла плакать)в якому встановлені юридичні факти, а саме встановленні винні особи або особи, які звільняються від відповідальності,обов'язків виконувати зобов'язання."
Так пытались судом пугануть что аж три раза это повторили?при чем,на все Мои предложения подать на меня в суд,меня посылают нах,потому что факторинговая контора априори не имеет лицензии на какие-либо финансовые начисления,и за это,в суде,они отгребут писты,и они это знают. Но хитяра,это -списание на основании БУХГАЛТЕРСКОГО УЧЕТА !!!! Я до сих пор с этого рыдаю ???пипец они там тупорылые....я в шоке....??

Назад
Угорі