Талион. Кто то с ними договаривался?

• Автор теми Автор теми Trevix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

Trevix

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
3
Бали
3
Trevix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня в манивео было тело 15000 и накрутили до 28тыс, меня продали талион+, звонят родителям, маме на работу звонили и пугали колег, пролонгациями выплатила 12000, талиону пофиг ничего не хотят слышать, кто то с ними договаривался?

У меня в манивео было тело 15000 и накрутили до 28тыс, меня продали талион+, звонят родителям, маме на работу звонили и пугали колег, пролонгациями выплатила 12000, талиону пофиг ничего не хотят слышать, кто то с ними договаривался?
У мене теж тіло було 15000, але я їм виплатила 35000( пролонгації, їхні списання з карти, невдала реструктуризація). Продали з боргом майже 28000. 5 місяців у них. Я з ними не домовлялася і не збираюся, сказала, що їм нічого не винна й радила подавати в суд. Вони погодилися. Але йдуть туди вже кілька місяців, бо немає з чим, їх договір - то якась пародія. А тіло пропонували заплатити через місяць.

У мене теж тіло було 15000, але я їм виплатила 35000( пролонгації, їхні списання з карти, невдала реструктуризація). Продали з боргом майже 28000. 5 місяців у них. Я з ними не домовлялася і не збираюся, сказала, що їм нічого не винна й радила подавати в суд. Вони погодилися. Але йдуть туди вже кілька місяців, бо немає з чим, їх договір - то якась пародія. А тіло пропонували заплатити через місяць.
В суд они редко подают, они будут звонками долбить и по окружении, а я пытаюсь договориться хоть за 5000 закрыть хотя бы, пока не хотят, Юрий там какой-то наглый отвечает, что это мало и они столько не спишут, буду стоять на своём, больше 5000 не отдам и то это очень много

В суд они редко подают, они будут звонками долбить и по окружении, а я пытаюсь договориться хоть за 5000 закрыть хотя бы, пока не хотят, Юрий там какой-то наглый отвечает, что это мало и они столько не спишут, буду стоять на своём, больше 5000 не отдам и то это очень много
У суд вони взагалі не подають, я дивилася. На них - є кілька справ. Мені одна погрожувала обдзвонити усіх на роботі, але пропала на три місяці і цього не зробила, бо я їй розказала, що її чекає. А так я з ними " дружу" п'ять місяців. Правильно робите, що наполягаєте на своїй сумі. Я взагалі не збираюся їм платити, хоч і тіло пропонують, бо занадто багато Манівео віддала, а вони ніхто.

В мене більше року вони були. Пролонгацій не було. Запропонували місяць тому за половину тіла закрити, прислали гарантійний на електронку правда, але хоч щось. Страшнувато було чесно кажучи що обман, але заплатила, і дійсно закрили. Перевіряла в лк то хоч зараз бери новий ?. Не знаю, чи комусь таке приходило, але мені пощастило)

Тело 9
Не было ни одной пролонгации. Маники продали им на 3й месяц сейчас 9 мес, предлагают закрыть за тело

Тело 9
Не было ни одной пролонгации. Маники продали им на 3й месяц сейчас 9 мес, предлагают закрыть за тело
9 й месяц после того как купили? мы что-то никак тело не дождемся :( тело 10 к

Ск просрочки ? Позже будет закрытие за тело

9 й месяц после того как купили? мы что-то никак тело не дождемся :( тело 10 к
Мені трохи більше як через рік запропонували закрити менш ніж за тіло. Може через карантин, але закрила їх, бо за них найбільш переживала

Мені трохи більше як через рік запропонували закрити менш ніж за тіло. Може через карантин, але закрила їх, бо за них найбільш переживала
ми тоже хвилюємося ,але не пропонують тіло ,таліон так довно вас тримав при собі рік?
Ск просрочки ? Позже будет закрытие за тело
у нас месяца два как талион купил? продлений не было,когжа же они предложат акцию? тело 10 к

ми тоже хвилюємося ,але не пропонують тіло ,таліон так довно вас тримав при собі рік?
Чесно кажучи не знаю точно коли продали їм) рахую від початку просрочки. Пропонували і тіло +%, і що тільки, а це прийшла смс з сумою декілька тижнів тому, ну думаю наберу запитаю. Як не дивно і час дали десь тиждень і закрыли через декілька годин після оплати. Не знаю, кожному треба самому вирішувати бо я теж переживала що черговий "розвод"

Таліон також Вам присилав лист з позовною заявою (тіло 12850,виросло до 33,пролонгаціями заплатила більше 19 тис, просрочка з березня)?

Мені тіло пропонували через 2 тижні

Таліон також Вам присилав лист з позовною заявою (тіло 12850,виросло до 33,пролонгаціями заплатила більше 19 тис, просрочка з березня)?
Я не пам'ятаю, чи судом погрожували, рідко їх читала) прислали смс, можу в приват скинути. Я набрала їх і тоді гарантійний лист скинули

А нафига с ними вообще договариваться?Они никто и зовут их никак!!! Поэтому пусть с....и леденец???

Я не пам'ятаю, чи судом погрожували, рідко їх читала) прислали смс, можу в приват скинути. Я набрала їх і тоді гарантійний лист скинули
Мені опісля погрожують, що 10.06 мої рідні на маршруті, приготуйте гроші
Скиньте, якщо не важко

Мне сегодня тоже пришло смс :
"Вас попереджали щодо інформування родичів. Підготуйте 37341,74 грн і проінформуйте близьких про оплату ними боргу. Адреса уже на маршруті. Дата 11.06.2020. 0800215017 Таліон+"

Мені опісля погрожують, що 10.06 мої рідні на маршруті, приготуйте гроші
Скиньте, якщо не важко
Не звертайте уваги, на скільки знаю вони не їздять, звичайна смс. До мене рік не могли доїхати) потім буде смс що вас не було вдома)

Прислали що готують виконавчийнапис. Не чула, але може вже і вони и цим граються

Назад
Угорі