Таліона проснувся?

• Автор теми Автор теми Yulia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Yulia

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
848
Yulia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, сьогодні ввечері зайшла в мережу і побачила, що моїм знайомим прийшло від Таліона, що у мене не заплачений кредит в сумі 30000, не приємно ну ладно, тепер виникло таке питання і крім Вас, мої дорогі, помогти не має кому. У мене на даний момент є дві просрочки яким уже по півтора роки, у обох випадках тіло близько 3000 грн, що це вони нарешті проснулись і вирішили за мене взятися. Чи зможуть вони закрити за тіло якщо я почну з ними домовлятися і взагалі а варто з ними зв'язуватися чи краще все пустити і хай пливе по своїй течії?

Yulia, за полтора года могут и за меньшую сумму сумму согласиться. Начинайте предлагать и торгуйтесь как на базаре))

Yulia, в каждой теме пишут закрывайте соцсети, Вы за полтора года этого еще не сделали?

Yulia, в каждой теме пишут закрывайте соцсети, Вы за полтора года этого еще не сделали?
Всі мої соцмережі закриті, доступу не має, це ?, де вони могли взяти номер навіть моєї одногрупниці з якою не спілкуюсь два роки не знаю, але зараз вже не до цього
Найгірше рішення буде.

А вам не пропонували дотепер ?
Ні, Таліон плюс вперше зв'язався, просто у мене нова сім карта і тому інформація дійшла до мене таким чином
Yulia, за полтора года могут и за меньшую сумму сумму согласиться. Начинайте предлагать и торгуйтесь как на базаре))
Дякую, так і зроблю

Скільки у вас протермінування по манівео ?
Ось це і цікаво, у мене не має кредиту в манівео, був але у березні 2020 року саме цьому Таліону заплатила тіло кредиту і закрила, лист про закриття справи від них же маю. Знаю що в манівео я є поручителем, хоча ніхто не дзвонив як брався кредит, та і в смс вказано що саме В МЕНЕ наявність кредиту

Yulia, это меняет суть дела. Находим ту справку и отправляем талиону. Если те не реагируют, то в НБУ и полицию по факту вымогательства.
Договор закрыт. Займа нету. Справка есть. Причин требовать нету. Требуют=вымогают.

Назад
Угорі