Таліон залучили Снейк Фінанс

• Автор теми Автор теми ToraK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 406

ToraK

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
20
Бали
133
ToraK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов лист, що Таліон залучили колекторську компанію Снейк Фінанс і тепер всі питання вирішувати з ними. Реквізити для оплати залишились ті ж самі.
Хто що чув про цю контору і чи можливо з Таліоном тепер домовитися?

Хоча в особистому кабінеті таліона нічого не змінилося. Може просто на прозвон віддали. Хотіла з понеділка писати Таліону про списання і закриття кредиту, тепер думаю знов що його робити 🤔

Снейк.. 🐍 Назва має жахати, по логіці.
Вперше зустрічаю тут. Мабуть щось зовсім нове

Це Ви скільки Таліон морозили, що навіть вони комусь передали?

Я в них з середини жовтня. Коли слали пропозиції не було грошей, зараз вирішила сама запропонувати, а вони вже передали. Спробую все таки сама Таліону написати з понеділка, гірше все одно вже не буде. На скільки я читала то ці зміюки з 2021 року здається.

І в них немає особистого кабінету

Я в них з середини жовтня. Коли слали пропозиції не було грошей, зараз вирішила сама запропонувати, а вони вже передали. Спробую все таки сама Таліону написати з понеділка, гірше все одно вже не буде. На скільки я читала то ці зміюки з 2021 року здається.
Спробуйте. Може щось людяне запропонують

Змія Фінанс? Хто в них назви придумує... Вже б назвали One-Eyed Snake Finance.:lol:
Генератор страшних назв 😁

Спробуйте. Може щось людяне запропонують

Генератор страшних назв 😁
В кабінеті висить за 2 тіла пропозиція(17800), а вони раніше слали за 12000. От це і хочу їм запропонувати, якщо ні то хай чекають далі, щось інше закрию

Я прочитала «СТЕЙК Фінанс», думаю, чи зовсім вже 🤣

воже, ну і фантазія грається там я так подивлюсь 😂😂😂 Снейк Фінанс. це вже просто настільки не знали що б вигадати, що вже рандомно вліпили Снейк. Чого не Анаконда, Кобра, або Удав? Бо на ділі звичайна гадюка

Вчора зателефонувала цим Снейкам з пропозицією закрити кредит за 12500 з 30000 тис боргу. Дуже легко погодилися

Назад
Угорі