Tanya12
Форумчанин
- Дописи
- 43
- Реакції
- 21
- Бали
- 8
Tanya12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені ось запропонували варіанти Таліон+ закрити кредит:
1 варіант: за умови, що Ви до завтра включно внесете не менше, ніж 2 112 грн, Ви зможете сплачувати акційну суму 13 400 грн, яку можна буде розбити на декілька платежів.
2 варіант: за умови, що Ви до завтра включно внесете не менше, ніж 2 112 грн, за Вами зберігається можливість сплати акційної суми в розмірі - 13 400 грн, а також буде можливість отримати рішення для закриття всього боргу за 7 040 грн, але таке рішення на нараді ми не можемо прийняти, рішення я можу Вам сказати на протязі 1 тижня.
3 варіант: 31 765,42 грн
звісно я не буду платити всю суму!
Хотіла якось нормально домовитись
Брала на Манівео 12 тис грн,а зробила їм проплати на суму більш ніж 15 тис грн
підскажіть як їх дожати,щоб заплатити менше і закрити,або морозитись далі?
все одно уже всім надіслали смс і телефонували,при чому зовсім чужим людям (
1 варіант: за умови, що Ви до завтра включно внесете не менше, ніж 2 112 грн, Ви зможете сплачувати акційну суму 13 400 грн, яку можна буде розбити на декілька платежів.
2 варіант: за умови, що Ви до завтра включно внесете не менше, ніж 2 112 грн, за Вами зберігається можливість сплати акційної суми в розмірі - 13 400 грн, а також буде можливість отримати рішення для закриття всього боргу за 7 040 грн, але таке рішення на нараді ми не можемо прийняти, рішення я можу Вам сказати на протязі 1 тижня.
3 варіант: 31 765,42 грн
звісно я не буду платити всю суму!
Хотіла якось нормально домовитись
Брала на Манівео 12 тис грн,а зробила їм проплати на суму більш ніж 15 тис грн
підскажіть як їх дожати,щоб заплатити менше і закрити,або морозитись далі?
все одно уже всім надіслали смс і телефонували,при чому зовсім чужим людям (