kaliinka277
Форумчанин
- Дописи
- 251
- Реакції
- 108
- Бали
- 2625
kaliinka277 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що за контора? Як себе поводить?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А які Вы маєте з ними справи?Що за контора? Як себе поводить?
Прийшло повідомлення про відступлення прав вимоги. ФК "БІЗНЕС КАПІТАЛ" відступило цим .А які Вы маєте з ними справи?
Це типу кеш ап?Прийшло повідомлення про відступлення прав вимоги. ФК "БІЗНЕС КАПІТАЛ" відступило цим .
Кеш ап відступило чи навпаки?Прийшло повідомлення про відступлення прав вимоги. ФК "БІЗНЕС КАПІТАЛ" відступило цим .
Кеш ап відступилоКеш ап відступило чи навпаки?
В мене теж таке є і кеш ап, мене дали на продзвон дельта м.Кеш ап відступило
Так мені і приходили смс, листи від Дельти щодо Кеш ап. Результату немає, тому і продали)В мене теж таке є і кеш ап, мене дали на продзвон дельта м.
Зрозуміло. Мене мабуть таке ж чекаєТак мені і приходили смс, листи від Дельти щодо Кеш ап. Результату немає, тому і продали)
Это не контора-это шарага!Очередная амбициозная,высокоразвивающаяся компания лидер номер один!В конкурентах такие же амбициозные-олимп,в последний путь там или фк морг)Що за контора? Як себе поводить?
Я розумію) Просто не бачила такої назви на форумі.Это не контора-это шарага!Очередная амбициозная,высокоразвивающаяся компания лидер номер один!В конкурентах такие же амбициозные-олимп,в последний путь там или фк морг)
Ничего нового.
Я тоже не видел,но суть мы с вами понимаем))как то так!)Я розумію) Просто не бачила такої назви на форумі.