- Реєстрація
- 8 Бер 2022
- Дописи
- 5714
- Реакції
- 8222
- Бали
- 2715
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Старую тему вынужден закрыть, а вот это уже более свежая тема будет)
Продаю зерновой кофе высшего сорта (премиум класса), specialty (деликатесный) из разных стран мира: Кения, Эфиопия, Перу, Доминикана, Панама, Тимор, Индия, Вьетнам и другие.
Ассортимент на сегодняшний день весьма немаленький.
Есть вариант помолоть под любую заварку: турка, гейзер, эспрессо, в чашке и т. д.
Обжарка средняя. Та самая золотая середина, когда можно и эспрессо готовить, и фильтр, и гейзер, и хоть в чашке заваривать. Пробовал все, кроме фильтра))
Кофе расфасован в пакеты по 100 грамм. Считаю, что это самый оптимальный вариант. Идеально для домашнего кофепития и на подарок.
При заказе более от 5 пакетов (хоть одного сорта, хоть разных) отправляю шестой бесплатно на пробу любой, какой пожелаете.
Кофе очень вкусный, классный, насыщенный!
Обжарка свежая!
Отправляю Новой Почтой по всей Украине вне зависимости от заказанного количества
Самовывоз в Харькове. Индустриальный район
Оплата: на карту, по реквизитам, по QR-коду.
Подарочные наборы
Также в наличии имеется ароматизированный зерновой кофе. Ничем не хуже неароматизированного.
Вкусы: пломбир, ирландский крем, ирландский виски, ром, виски, трюфель, мята и другие.
Состав: 100% арабика.
Кислинка: 3/10
Горчинка: 1/10
Крепость: 15%
Насыщенность: 80%
Расфасовка: пакет 100 гр.
Цена: 80 грн
Кава – основа сільського господарства Східного Тимору і основний експортний товар. Велика частина зеленої кави, вирощеної в Східному Тиморі (приблизно 80%), є високоякісним сортом кави Арабіка і маркується, як 100% organic, оскільки вирощується без застосування хімікатів і добрив. Частину врожаю обробляють миттям, а частину сухим способом.
Східний Тимор (Тімор Леште) отримав незалежність у 2000 році після 25-річної окупації Індонезією. Тим не менш, у країні все ще немає стабільності. Природно, як завжди винна нафта і кава – два найважливіші провідні сектори світової економіки. Промисловість кави в Тиморі є найстійкішою, і продаж східно-тиморської кави безпосередньо підтримує та контролює Cafe Cooperativa Timor, забезпечуючи стабільний дохід фермерам та їхнім родинам.
Cooperativa Café Timor (CCT) був заснований слідом за руйнуванням великої частини Східного Тимору після того, як Тимор Леште отримав незалежність від Індонезії у 1999 році.
У 2000 група фермерів, намагаючись успішно продати оптом їх кави на міжнародному рівні, об’єдналася, щоб сформувати CCT. Сьогодні організація виросла і об’єднує 19600 учасників від 16 основних кооперативів і 494 невеликих груп фермерів. CCT отримав свідоцтво Справедливої торгівлі з Fairtrade Labeling Organizations International (FLO) у 2001 і з тих пір працює у тісній співпраці з членами Справедливої торгівлі.
Оптом кава зі Східного Тимору надходить через кавові біржі та аукціони.
Одним з найкращих сортів тут вважається Maubesse – ця кава в порівнянні з іншими вирощується у найвищих гірських районах. Кава Maubesse має незвичайно велике зерно і його часто хвалять за його мускусний, трохи пряний аромат. У порівнянні з іншими сортами кави індонезійського регіону, кава зі Східного Тимору має чистий і щільний смак з ніжним ароматом.
Кава – основа сільського господарства Східного Тимору та основний експортний товар, який приносить до скарбниці держави левову частку валюти. Практично вся кава вирушає до США та Канади. Кава є найважливішим джерелом іноземної валюти для Східного Тимору. Кавовий сектор є основним джерелом доходу для чверті населення.
У сільське господарство Тимора Леште зайнято майже все населення. Окрім кави, вирощується рис, кукурудза, касава, картопля, соя, капуста, манго, банани, ваніль. Експортується сандалове дерево, ваніль, мармур, нафту, газ.
Cooperativa Café Timor та Fair Trade Coffee Company (справедлива торгівля)
Кава була завезена на острів португальцями. До 1865 року кава складала більш ніж 50% експорту з колонії. За індонезійського правління тиморські виробники кави були змушені продавати свою продукцію через компанію, що належала збройним силам Індонезії, за цінами, нижчими за світові. У ході з Тимора Леште після референдуму 1999 року, індонезійські війська зруйнували більшу частину промисловості кави Східного Тимору, але міжнародної допомоги, здійснюваної США, Канадою, виробництво зеленої кави швидко налагодилося і зростає з кожним роком.
Більша частина зеленої кави, вирощеної у Східному Тиморі (приблизно 80%), є високоякісною різноманітністю кави “арабіка” і маркується, органічна, 100% organic, оскільки вирощується кава без застосування хімікатів та добрив. Частину врожаю обробляють миттям, частина сухим методом. 85-90% зеленої кави, виробленої у Східному Тиморі, експортується.
Залежно від якості та методу обробки, виробники отримують від 1$ до 10$ за кілограм зеленої кави. Світовий банк спробував оцінити дохід тиморських селянських сімей. Виявилося, що щорічний готівковий дохід для середньої виробляючої зеленої кави сім’ї з шести людей не перевищує 200 US$.
Щоб підвищити економічне зростання Східного Тимору після отримання незалежності та підняти доходи для сільського населення, АМР США підтримала роботу Cooperativa Café Timor (CCT), федерацію тиморських кооперативів, які виробляють та експортують преміальну органічну каву.
Починаючи з першого року роботи у співпраці з АМР США у 2000 році, CCT відкрив навчальну сільськогосподарську академію, надав навчання підприємцям, розвинув зовнішні ринки та відкрив торговельні зв’язки з сусідньою Індонезією.
Кооператив значно покращив якість своєї зеленої кави та заробив посвідчення органічної та Справедливої торгівлі, дозволяючи учасникам вимагати вищі ціни за свою каву. Один з найбільших покупців кави з Timor Leste кооперативу – Starbucks.
Кава Східного Тимору у роздрібній торгівлі є у обмеженому числі країн, т.к. виробництво зеленої кави в Тимор Леште не перевищує 3000 тонн на рік, а експортні постачання прямують майже повністю до США та Канади, частини Австралії.
Застосовується як компонент у багатьох сумішах.
СКЛАД:
Арабіка – 100%
Країна: Азія
Година дня: Вечір, Опівдні, Ранок
Вміст кофеїну: Низький
Рівень обсмаження: Середній
Рейтинг: Гурман
Смакові ноти: чорний чай, стигле яблуко, червоні ягоди
Кислинка 30%
Гірчинка 10%
Міцність 15%
Насиченість 80%
Состав: арабика 100%
Кислинка 6/10
Гірчинка 1/10
Міцність 4/10
Насиченість 8/10
Расфасовка: пакет 100 го.
Цена: 110 грн.
Продаю зерновой кофе высшего сорта (премиум класса), specialty (деликатесный) из разных стран мира: Кения, Эфиопия, Перу, Доминикана, Панама, Тимор, Индия, Вьетнам и другие.
Ассортимент на сегодняшний день весьма немаленький.
Есть вариант помолоть под любую заварку: турка, гейзер, эспрессо, в чашке и т. д.
Обжарка средняя. Та самая золотая середина, когда можно и эспрессо готовить, и фильтр, и гейзер, и хоть в чашке заваривать. Пробовал все, кроме фильтра))
Кофе расфасован в пакеты по 100 грамм. Считаю, что это самый оптимальный вариант. Идеально для домашнего кофепития и на подарок.
При заказе более от 5 пакетов (хоть одного сорта, хоть разных) отправляю шестой бесплатно на пробу любой, какой пожелаете.
Кофе очень вкусный, классный, насыщенный!
Обжарка свежая!
Отправляю Новой Почтой по всей Украине вне зависимости от заказанного количества
Самовывоз в Харькове. Индустриальный район
Оплата: на карту, по реквизитам, по QR-коду.
Подарочные наборы
Также в наличии имеется ароматизированный зерновой кофе. Ничем не хуже неароматизированного.
Вкусы: пломбир, ирландский крем, ирландский виски, ром, виски, трюфель, мята и другие.
Контакты:
- В тему
- В личку
- Телеграм
Кофе зерновой премиум, specialty (деликатесный). Описание.
Тимор
Состав: 100% арабика.
Кислинка: 3/10
Горчинка: 1/10
Крепость: 15%
Насыщенность: 80%
Расфасовка: пакет 100 гр.
Цена: 80 грн
Кава – основа сільського господарства Східного Тимору і основний експортний товар. Велика частина зеленої кави, вирощеної в Східному Тиморі (приблизно 80%), є високоякісним сортом кави Арабіка і маркується, як 100% organic, оскільки вирощується без застосування хімікатів і добрив. Частину врожаю обробляють миттям, а частину сухим способом.
Східний Тимор (Тімор Леште) отримав незалежність у 2000 році після 25-річної окупації Індонезією. Тим не менш, у країні все ще немає стабільності. Природно, як завжди винна нафта і кава – два найважливіші провідні сектори світової економіки. Промисловість кави в Тиморі є найстійкішою, і продаж східно-тиморської кави безпосередньо підтримує та контролює Cafe Cooperativa Timor, забезпечуючи стабільний дохід фермерам та їхнім родинам.
Cooperativa Café Timor (CCT) був заснований слідом за руйнуванням великої частини Східного Тимору після того, як Тимор Леште отримав незалежність від Індонезії у 1999 році.
У 2000 група фермерів, намагаючись успішно продати оптом їх кави на міжнародному рівні, об’єдналася, щоб сформувати CCT. Сьогодні організація виросла і об’єднує 19600 учасників від 16 основних кооперативів і 494 невеликих груп фермерів. CCT отримав свідоцтво Справедливої торгівлі з Fairtrade Labeling Organizations International (FLO) у 2001 і з тих пір працює у тісній співпраці з членами Справедливої торгівлі.
Оптом кава зі Східного Тимору надходить через кавові біржі та аукціони.
Одним з найкращих сортів тут вважається Maubesse – ця кава в порівнянні з іншими вирощується у найвищих гірських районах. Кава Maubesse має незвичайно велике зерно і його часто хвалять за його мускусний, трохи пряний аромат. У порівнянні з іншими сортами кави індонезійського регіону, кава зі Східного Тимору має чистий і щільний смак з ніжним ароматом.
Кава – основа сільського господарства Східного Тимору та основний експортний товар, який приносить до скарбниці держави левову частку валюти. Практично вся кава вирушає до США та Канади. Кава є найважливішим джерелом іноземної валюти для Східного Тимору. Кавовий сектор є основним джерелом доходу для чверті населення.
У сільське господарство Тимора Леште зайнято майже все населення. Окрім кави, вирощується рис, кукурудза, касава, картопля, соя, капуста, манго, банани, ваніль. Експортується сандалове дерево, ваніль, мармур, нафту, газ.
Cooperativa Café Timor та Fair Trade Coffee Company (справедлива торгівля)
Кава була завезена на острів португальцями. До 1865 року кава складала більш ніж 50% експорту з колонії. За індонезійського правління тиморські виробники кави були змушені продавати свою продукцію через компанію, що належала збройним силам Індонезії, за цінами, нижчими за світові. У ході з Тимора Леште після референдуму 1999 року, індонезійські війська зруйнували більшу частину промисловості кави Східного Тимору, але міжнародної допомоги, здійснюваної США, Канадою, виробництво зеленої кави швидко налагодилося і зростає з кожним роком.
Більша частина зеленої кави, вирощеної у Східному Тиморі (приблизно 80%), є високоякісною різноманітністю кави “арабіка” і маркується, органічна, 100% organic, оскільки вирощується кава без застосування хімікатів та добрив. Частину врожаю обробляють миттям, частина сухим методом. 85-90% зеленої кави, виробленої у Східному Тиморі, експортується.
Залежно від якості та методу обробки, виробники отримують від 1$ до 10$ за кілограм зеленої кави. Світовий банк спробував оцінити дохід тиморських селянських сімей. Виявилося, що щорічний готівковий дохід для середньої виробляючої зеленої кави сім’ї з шести людей не перевищує 200 US$.
Щоб підвищити економічне зростання Східного Тимору після отримання незалежності та підняти доходи для сільського населення, АМР США підтримала роботу Cooperativa Café Timor (CCT), федерацію тиморських кооперативів, які виробляють та експортують преміальну органічну каву.
Починаючи з першого року роботи у співпраці з АМР США у 2000 році, CCT відкрив навчальну сільськогосподарську академію, надав навчання підприємцям, розвинув зовнішні ринки та відкрив торговельні зв’язки з сусідньою Індонезією.
Кооператив значно покращив якість своєї зеленої кави та заробив посвідчення органічної та Справедливої торгівлі, дозволяючи учасникам вимагати вищі ціни за свою каву. Один з найбільших покупців кави з Timor Leste кооперативу – Starbucks.
Кава Східного Тимору у роздрібній торгівлі є у обмеженому числі країн, т.к. виробництво зеленої кави в Тимор Леште не перевищує 3000 тонн на рік, а експортні постачання прямують майже повністю до США та Канади, частини Австралії.
Застосовується як компонент у багатьох сумішах.
СКЛАД:
Арабіка – 100%
Країна: Азія
Година дня: Вечір, Опівдні, Ранок
Вміст кофеїну: Низький
Рівень обсмаження: Середній
Рейтинг: Гурман
Смакові ноти: чорний чай, стигле яблуко, червоні ягоди
Кислинка 30%
Гірчинка 10%
Міцність 15%
Насиченість 80%
Индия Малабар
Состав: арабика 100%
Кислинка 6/10
Гірчинка 1/10
Міцність 4/10
Насиченість 8/10
Расфасовка: пакет 100 го.
Цена: 110 грн.
Кофе в зернах Индия Муссонный Малабар (India Monsooned Malabar)
Вкус шоколада с оттенками специй. Нотки свежести по вкусу возникают благодаря очень легкой, минимальной кислинке.
Развитие кофейного производства в Индии началось с XVII столетия. Появление первых крупных плантаций было реализовано под руководством англичан в 1840 году у подножия гор Мизор. После восстановления независимости от Англии в 1949 г. в стране были проведены огромные работы по модернизации кофейной отрасли.
Кофе в зернах Индия Муссонный Малабар (India Monsooned Malabar) – легендарный кофе, обрабатываемый ветром. Сорт выращен на высоте 1100-1200 метров над уровнем моря в Южной Индии (Карнатака, горы Западные Гаты).
Цвет, размер, форма, а также аромат и вкус зерен – результат особой обработки. В древности кофе из Индии попадал в Европу в трюмах парусных кораблей. Проходило около 4-6 месяцев, пока корабль огибал Мыс Доброй Надежды и, наконец, попадал к месту назначения. Во время путешествия зерна сохранялись ниже уровня воды в условиях повышенной влажности и зерно поглощало дополнительную влагу. Когда кофе попадал в Европу, его цвет из ярко-зеленого сменялся бледно-желтым. Кроме того, у такого кофе исчезала первичная кислотность свежего урожая.
Метод «муссонной» обработки стали систематически применять в Индии, чтобы восстановить именно тот известный вкус, который кофе имел во время его исторических путешествий в европейские порты.
Во время «муссонной» обработки зерно раскладывают пластами толщиной 10-15 см под навесом на бетонном или кирпичном полу, где оно подвергается воздействию влажных ветров.
Зерна поглощают так много влаги, что почти в два раза увеличиваются в размерах и получают специфическую окраску. Результат этой обработки – особый, уникальный вкус.
Муссонный метод обработки позволяет значительно убрать кислинку, придать кофе шоколадный оттенок вкуса.
СОСТАВ: АРАБИКА – 100%
Страна: Индия
Время дня: Вечер, Полдень, Утро
Содержание кофеина: Низкий
Степень обжарки: Средняя
Рейтинг: Гурман
Вкусовые нотки: черный чай, спелое яблоко, красные ягоды
Вкус шоколада с оттенками специй. Нотки свежести по вкусу возникают благодаря очень легкой, минимальной кислинке.
Развитие кофейного производства в Индии началось с XVII столетия. Появление первых крупных плантаций было реализовано под руководством англичан в 1840 году у подножия гор Мизор. После восстановления независимости от Англии в 1949 г. в стране были проведены огромные работы по модернизации кофейной отрасли.
Кофе в зернах Индия Муссонный Малабар (India Monsooned Malabar) – легендарный кофе, обрабатываемый ветром. Сорт выращен на высоте 1100-1200 метров над уровнем моря в Южной Индии (Карнатака, горы Западные Гаты).
Цвет, размер, форма, а также аромат и вкус зерен – результат особой обработки. В древности кофе из Индии попадал в Европу в трюмах парусных кораблей. Проходило около 4-6 месяцев, пока корабль огибал Мыс Доброй Надежды и, наконец, попадал к месту назначения. Во время путешествия зерна сохранялись ниже уровня воды в условиях повышенной влажности и зерно поглощало дополнительную влагу. Когда кофе попадал в Европу, его цвет из ярко-зеленого сменялся бледно-желтым. Кроме того, у такого кофе исчезала первичная кислотность свежего урожая.
Метод «муссонной» обработки стали систематически применять в Индии, чтобы восстановить именно тот известный вкус, который кофе имел во время его исторических путешествий в европейские порты.
Во время «муссонной» обработки зерно раскладывают пластами толщиной 10-15 см под навесом на бетонном или кирпичном полу, где оно подвергается воздействию влажных ветров.
Зерна поглощают так много влаги, что почти в два раза увеличиваются в размерах и получают специфическую окраску. Результат этой обработки – особый, уникальный вкус.
Муссонный метод обработки позволяет значительно убрать кислинку, придать кофе шоколадный оттенок вкуса.
СОСТАВ: АРАБИКА – 100%
Страна: Индия
Время дня: Вечер, Полдень, Утро
Содержание кофеина: Низкий
Степень обжарки: Средняя
Рейтинг: Гурман
Вкусовые нотки: черный чай, спелое яблоко, красные ягоды
Индия Cherry AAA
Цена: 70 грнСкоро будет
Эфиопия Сидамо
Цена: 90 грн.Скоро будет
Эфиопия Джимма
Цена: 76 грн.Скоро будет
Вьетнам. Blue Dragon
Цена: 68 грнСкоро будет
Колумбия Эксельсо
Цена: 86 грн.Скоро будет
Кения Мбунти
Цена: 74 грн.Скоро будет
Перу
Цена: 80 грнСкоро будет
Бразилия Сантос
Цена: 76 грнСкоро будет
Останнє редагування: