Marya_
Читач
- Дописи
- 6
- Реакції
- 27
- Бали
- 2585
Marya_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Moneyveo продали мій кредит (21500грн) до "кантори" ЄАПБ, ті в свою чергу подали в суд, "накрутивши" скажені відсотки, на суму 80000 тис.грн. Про те, що був суд дізналась після того, як вже було прийняте рішення не на мою користь, бо не було захисту в суді з мого боку (хоч я про той суд і не знала, вирішила встановити дію, бо треба була терміново одна довідка, в ЦНАПІ черга, порекомендували через дію). Спочатку - паніка, розчарування, кіпіш. І тут я зайшла почитати відгуки про цю "Європейську" агенцію з повернення боргів, що воно таке! і в мене зажевріла надія, коли я побачила реальні історії людей, і що треба боротись. Але ж як?! І з ким?! В цьому питанні повний 0, почала дивитись місцевих адвокатів, але якось не лежала душа, хотілось довіриться людині, яка з цим вже працювала! І тут я знайшла ту людину, дійсно професіонал своєї справи, Адвокатське Бюро"Калінін та партнери" в особі Калініна Сергія Костянтиновича. Спочатку переживала що він з іншого міста, і як це воно все буде, але коли він взявся за справу, ні разу не пошкодувала, завжди на зв'язку(навіть вночі). Суд переглянув справу, частково задовільнив позов, з 80 тис. на 36 тис, і 3300 грн, стягнув з ЄАПБ в мою користь за послуги адвоката, і того 33тис. Рекомендую Сергія Костянтиновича. Не пожалкуєте!