Судовий наказ за борги по комуналці, що далі?

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,отримала лист судовий наказ але не рекомендованим,тепер які дії від мене, відразу сплачувати?Чи чекати провадження . Просто сума невелика,я можу сплатити її тільки наступного місяця?

Доброго дня,отримала лист судовий наказ але не рекомендованим,тепер які дії від мене, відразу сплачувати?Чи чекати провадження . Просто сума невелика,я можу сплатити її тільки наступного місяця?
Перевірте, чи дійсно такий суд був.
Якщо так, то можете не чекати відкриття провадження, а платити за судовим наказом - єдине раджу перевірити і уточнити реквізити.
потім копію квитанції також занесіть в суд, щоб не відкривали провадження і не платити ще % за нього..

Можно в суде отменить наказ

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=3000]є таке (не масово), в деяких випадках уже подані позови, на зобов'язання підключити

комунальні шараги обнагліли[/POSTS]

до кінця воєнного стану відключати комуналку заборонено
Навіть якщо ти наприклад живеш в області де немає прямих бойових дій?
Тобто розповсюджується повністю на всі області?

[POSTS=91]
Anila13,
приблизно так виглядає виграшне рішення проти д*білів-комунальників, що незаконно відключають в період воєнного стану
Таким чином відключення садового будинку позивача від електропостачання є не правомірним, оскільки відбулося під час дії заборони на відключення комунікацій за наявності боргу яку було введено постановою Кабінету
Міністрів Українивід 05березня 2022року N206

ідія якоїрозповсюджується наперіод з 24 лютого 2022 року до припинення чи скасування воєнного стану в Україні.​
Позов ОСОБА_1 до відповідача про зобов`язання вчинити певні дії - задовольнити повністю

Визнати неправомірними
дії відповідача щодо відключення електропостачання садового будинку АДРЕСА_1 , який належить на праві власності ОСОБА_1 та зобов`язати Відповідача поновити електропостачання садового будинку АДРЕСА_1

оце роздрукуйте, виділіть маркером
1. Установити, що до припинення чи скасування воєнного стану в Україні забороняється:
припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі;
та якщо хочете вручіть комунальникам, а за бажання викликайте на них поліцію

[/POSTS]

Но это еще в суд надо подать и выиграть, а до это без воды жить ?
не допустить до отключения, предупредить их об ответственности, и что на тормоза не спустите, и из за них, идиотов, их компания попадёт на судебный сбор, услуги адвоката)

не допустить до отключения, предупредить их об ответственности, и что на тормоза не спустите, и из за них, идиотов, их компания попадёт на судебный сбор, услуги адвоката)
[POSTS=5000]Ну в мене ( вірніше в мудрої ) газовщики кілішнули мальохо... отримали наказ. Трішки піднапрягся, дещо проконсультувався з фахівцем і зніс к ібєням... то тепер ввічливо дзвонить чолов"яга звідти мудрій і питає коли їй було би зручно щоб він підійшов до нас на звірку))
На суд/збір вже попали ))) Ну там небагато, щось в межах 270грн, але :i-m_so_happy:[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]це звісно супер, що знесено! але треба слідкувати щоб позов не подали. в єдрср можна глянути, чи подають вони позови після скасування наказу. якщо подадуть, то наскільки знаю, за судовий збір вони заплатять на 270 грн менше, це враховується, якщо позов подано після подання наказу[/POSTS]

Назад
Угорі