Судова справа від ЄАПБ в Дія

• Автор теми Автор теми DanyloZyaunov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K

DanyloZyaunov

Читач
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
DanyloZyaunov не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здраствуйте сегодня пришло сообщение в дии что будет суд 12.06.2024 , но вечером в 19 00 пришло ещё сообщение о том что суд ухвалив рішення, по справі , в решении суда написано :" суд ухвалив засідання 12.06.2024, и суд ухвалив спрощєне провадження , как быстро его открывают и как быстро мне заблокируют банковские счета , подскажите пожайлуста что делать в данной ситуации

как быстро его открывают
Вам же призначено засідання вже на 12 червня.
Навряд чи воно буде одне.
и как быстро мне заблокируют банковские счета
Для початку вам суд потрібно програти.
Потім рішення вступає в силу через 30 днів.
І аж після того можуть вже відкривати провадження виконавче і блокувати рахунки.
, подскажите пожайлуста что делать в данной ситуации
Звернутись за юридичною допомогою.

Вот будь ласка почитайте , тобто до 12 червня мені точно не зможуть відкрити впровадження?

Вот будь ласка почитайте , тобто до 12 червня мені точно не зможуть відкрити впровадження?
Звісно ні. Вам же відповіли все по полкам розклали. Після програшу в суді, через місяць рішення вступає в силу. Потім можуть відкрити коли завгодно. Ви збираєтеся захищатися в суді?

Ну то треба спочатку програти суд. А з ЄАПБ практика дуже гарна. А потім вже думати про провадження. Зараз всі сили - на захист. Ну, елементарно, спочатку проконсультуватися з юристом

Здраствуйте сегодня пришло сообщение в дии что будет суд 12.06.2024 , но вечером в 19 00 пришло ещё сообщение о том что суд ухвалив рішення, по справі , в решении суда написано :" суд ухвалив засідання 12.06.2024, и суд ухвалив спрощєне провадження , как быстро его открывают и как быстро мне заблокируют банковские счета , подскажите пожайлуста что делать в данной ситуации
Скільки вас часу кредит пробув в ЄАПБ до того як подали в суд?

Назад
Угорі