Суд з ЄАПБ. Яку суму вони мають право вимагати?

• Автор теми Автор теми Ryna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 570

Ryna

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Ryna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, скажіть, будь ласка, якщо кредит був 3000. Даний на рік з відсотками 2.5 за день. Звісно не платився зовсім, рік тільки закінчується.
Чи застосовується до такого кредиту закон про споживчий кредит, що розмір сплати за невиконання договору не може перевищувати подвійної суми сплати по кредиту, тобто 6000? Чи я не правильно щось розумію.
Тобто більше 6000 тисяч по цьому кредиту вони не мають права вимагати.
ЄАПБ надіслали в суд декілька кредитів.

Добрий вечір, скажіть, будь ласка, якщо кредит був 3000. Даний на рік з відсотками 2.5 за день. Звісно не платився зовсім, рік тільки закінчується.
Чи застосовується до такого кредиту закон про споживчий кредит, що розмір сплати за невиконання договору не може перевищувати подвійної суми сплати по кредиту, тобто 6000? Чи я не правильно щось розумію.

вам ніхто не нараховує пеню чи штраф.
вони напишуть, що то все відсотки.

Останнє редагування:
Где вы вообще взяли такую информацию? Могут требовать и в 5 и в 10 раз больше тела кредита и даже суды первой инстанции присуждают иногда выплачивать эти огромные проценты главное не пускайте все на самотёк как только подадут на вас в суд бегом к юристу

Коли вже цих шахраїв позакривають всіх) можуть малювати і 5 і 10 і 500 раз більше від тіла, тупо що хочуть то і малюють

Назад
Угорі