Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваша задача отримати позовну заяву ,звернутись до юристу з форуму і почати співпрацюДоброго дня, ЄАПБ подали в суд хочуть 50 тис
На судовій владі немає цієї справи
Просто прийшло повідомлення в Дії
Зараз перенапляють справу по місцю реєстрації
Які мої дії?
В мене немає свого кабінетуВаша задача отримати позовну заяву ,звернутись до юристу з форуму і почати співпрацю
Позовну або позивач відправляє Вам укрпоштою по місцю реєстрації,або в ел суді ,якщо маєте кабінет,але не завжди заносять в кабінет,або ж безпосередньо в суді ознайомлюєтесь
Відповідач зазвичай не ходить в суд.В мене немає свого кабінету
А суд можна буде вирішити без моєї присутності?
І чи довго чекати позовну заяву?
Доброго дняДоброго дня, ЄАПБ подали в суд хочуть 50 тис
Які мої дії?
Але немає , може я не так якось живлюсьДоброго дня
Якщо у Вас в дії прийшла ухвала про передачу справи за підсудністю, то на Судовій владі ця справа повинна відображатись
Є знайшла 8.07 за підсудністюДоброго дня
Якщо у Вас в дії прийшла ухвала про передачу справи за підсудністю, то на Судовій владі ця справа повинна відображатись
А вам предлагали какие либо условия закрытия до судаАле немає , може я не так якось живлюсь
Вже два дні як немає
Є знайшла 8.07 за підсудністю
Тепер тільки чекати папери?
ТакТепер тільки чекати папери?
Як я це все отримаю , можна буде звернутись до вас про допомогу?Так
Ви можете відстежувати, коли справа надійде до Вашого суду за підсудністю і коли суд відкриє провадження по справі (це відображатиметься на сайті Судова влада).
Після відкриття провадження по справі, суд відправляє Вам на адресу реєстрації Ухвалу і матеріали позовної заяви
Не знаю, може що і надходило, але той телефон я втратилаА вам предлагали какие либо условия закрытия до суда
ЗвісноЯк я це все отримаю , можна буде звернутись до вас про допомогу?
В мене немає змоги ходити до суду , на руках новонароджена дитина + інвалідність
Не знаю, може що і надходило, але той телефон я втратила
Дякую)
Со скольки 50 тысяч хотят?Доброго дня, ЄАПБ подали в суд хочуть 50 тис
Які мої дії?
З 8 тисСо скольки 50 тысяч хотят?
А запам'ятовувати необов'язково ,користувачів дуже багато. Достатньо повернутись на пару сторінок,тим більше ,якщо одна,як в цій теміНе запомнил ее)
І редагувати не обов'язково булоПечаль)