⚖️ Суд з ТОВ Юніт Капітал 2026 вигради за допомогою Сергія Калініна

• Автор теми Автор теми Мітяй
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 75

Мітяй

Форумчанин
Дописи
90
Реакції
65
Бали
33
Мітяй не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю!
Може буде корисно тим, у кого з ними є питання.
Отримав я справу у суді по своєму не закритому питанню, по договору - манівео.
Тіло - 22 000 грн, сплатив пролонгаціями 25 000 грн, коли це все відбувалося, про форум Антиколектор не знав, це я до тих, хто зараз в мене почне кидати каміння)
Шлях: Манівео-Таліон-Онлайн фінанс-Юніт капітал.
Позов на 110 000 грн;
Правова на 7 000 грн;
Судовий збір 2 400 грн.

Подзвонив їм домовитися "по любовно", на що отримав відповідь, що можуть піти на зустріч - 80 000 грн, з розбивкою на 3 платежі, якщо і тут я не згоден, в суді прийдеться виплатити всю суму, в тому числі правову допомогу та суд. збір, тобто юніти одразу були впевнені, що вони виграють справу.
Можливо так би і склалось, якби я не звернувся за допомогою до Сергія Калініна, почитавши безліч відгуків, як на сторінці Сергія, так і в інших темах, зрозумів, що треба звертатися тільки до нього.
Хоча дійсно на цьому форумі гарних адвокатів вистачає, принаймні з відгуків.
Зв'язався з Сергієм, поспілкувався, почали працювати, перше, що зробив Сергій, це допоміг мені оформити ел. суд, спати я став гірше)), але тепер це дуже зручно, одразу дізнаєшся, що до чого. Сергій надав своє експертне бачення, що ми можемо зробити, склав професійний відзив, де просто розклав все по поличках та довів прикладами та аргументами. Після цього отримали ухвалу від суду з запитом на отримання інформації від приват банку, по моєму емітенту і чи дійсно ці кошти були зараховані на мій рахунок. Ну все думаю, діло труба! Але ні, 06.02 отримав сповіщення в ел. суд, що є рішення по моїй справі, тексту було дуже багато, поки дійшов до рішення, скурив 3 стіки підряд :facepalm: І що я бачу в кінці, з 110 000 грн позову - 23 600 грн. маю сплатити на користь юніт капітал, це тіло+ відсоток (30 днів) правова допомога з 7 000 грн - 1 500 грн., судовий збір в повному обсязі. І тут аж відлягло)
Звернувся до Сергія, щодо його експертної думки, чи подаємо апеляцію, чи залишаємо як є. Він ознайомився і через пару днів надав відповідь, по стягненню менше ми не зробимо, по компенсації витрат за правову допомогу мені, суд пропустив дане питання, подаємо на доопрацювання, по суд. збору не 2 400 грн, а 500 грн має бути, суд дав в штангу.
Я був в шоці, бо я вже приготував необхідну суму 27 500 грн і готовий був сплачувати, Сергій сказав взяти паузу, поки суд розгляне наше клопотання.
Після опрацювання судом клопотання, доповню тему, яке рішення виніс суд.

Вважаю це перемогою, навіть якщо суд не відхилив позов повністю, а присудив часткову компенсацію!

Всім, хто ще вагається, можу сміливо порадити Калініна Сергія Костянтиновича до співпраці: експерт, людина, без понтів та тримає своє слово!
Від роботи з ним тільки приємні враження!

Останнє редагування:
Назад
Угорі