Botan Читач Реєстрація 5 Кві 2023 Дописи 16 Реакції 14 Бали 278 Botan не надав(-ла) жодної додаткової інформації. 3 Кві 2024 #1 Доброго дня! Суд завершився на мою користь!!! Хочу подякувати адвокату з форуму Тарасу Підодвірному за чудову роботу!!! Вкладення Screenshot 2024-04-03 103026.png 25.5 Кб · Перегляди: 54
Доброго дня! Суд завершився на мою користь!!! Хочу подякувати адвокату з форуму Тарасу Підодвірному за чудову роботу!!!
Сашкаааа Форумчанин Реєстрація 20 Гру 2022 Дописи 1130 Реакції 620 Бали 523 Сашкаааа не надав(-ла) жодної додаткової інформації. 3 Кві 2024 #2 Щось у росвена взагалі не зайшла їхня судова практика
Tarass Адвокат-Душечка Адвокат Реєстрація 1 Бер 2020 Дописи 17437 Реакції 33763 Бали 5845 3 Кві 2024 #3 Botan написав(-ла): Доброго дня! Суд завершився на мою користь!!! Хочу подякувати адвокату з форуму Тарасу Підодвірному за чудову роботу!!! Натисніть, щоби розкрити... завжди будь ласка)))) радий, що зміг допомогти Сашкаааа написав(-ла): Щось у росвена взагалі не зайшла їхня судова практика Натисніть, щоби розкрити... не завжди))) буває, що районний суд "глючить"(((( сьогодні отримав таке "глючне" рішення(( будемо добивати в апеляції...сподіваюсь
Botan написав(-ла): Доброго дня! Суд завершився на мою користь!!! Хочу подякувати адвокату з форуму Тарасу Підодвірному за чудову роботу!!! Натисніть, щоби розкрити... завжди будь ласка)))) радий, що зміг допомогти Сашкаааа написав(-ла): Щось у росвена взагалі не зайшла їхня судова практика Натисніть, щоби розкрити... не завжди))) буває, що районний суд "глючить"(((( сьогодні отримав таке "глючне" рішення(( будемо добивати в апеляції...сподіваюсь