⚖️ Суд з ТОВ "Коллект Центр" на 80 000 грн. У задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 3K
Ох... дякую... Може ще все буде добре...
Ви працюєте з адвокатом? 2 засідання і вже вони подали на витребування доказів? У мене десь на передостаннє засідання запросили. Адвокат Тарас написав заперечення, я віднесла до суду, ще по-моєму було одне засідання потім, і у вересні рішення. Тянулось десь це півроку, при тому що я дізналась про суд в кінці березня, а перше засідання було назначено на квітень, але ми встигли)

Ви працюєте з адвокатом? 2 засідання і вже вони подали на витребування доказів? У мене десь на передостаннє засідання запросили. Адвокат Тарас написав заперечення, я віднесла до суду, ще по-моєму було одне засідання потім, і у вересні рішення. Тянулось десь це півроку, при тому що я дізналась про суд в кінці березня, а перше засідання було назначено на квітень, але ми встигли)
Так, працюю з адвокатом. А рішення на Вашу користь (якщо не секрет) ?

І що можна подати заперечення на витребування доказів?

звісно можна)))
не завжди суд прислухається до таких заперечень, але все ж варто подавати.
інколи це спрацьовує

а ось і обгрунтування відмови))))
Коллекти обудирили самі себе)))

1727889443850.webp

Запізнилась з відповіддю)) Вже відповів вище адвокат Тарас, який вів мою справу і подавав це заперечення. Так, на мою користь.

До речі, як Ваші справи з судом з ними?

Запізнилась з відповіддю)) Вже відповів вище адвокат Тарас, який вів мою справу і подавав це заперечення. Так, на мою користь.

До речі, як Ваші справи з судом з ними?
Та ще ніяк, буде ще одне засідання...вже 3-є...

І я ще раз дякую Тарасу!
Впевнена, що якщо я б не захищалась з адвокатом, то присудили всю сумму до сплати 100 %. Дивилась по рішенням нашого суду по справам Коллект Центру, то багато рішень на їх користь: присуджували сплатити суму навіть в 157тисяч грн:dash1:. Були рішення, де присуджували фактично тіло і вираховували відсоток за користування кредитом, тобто тіло наприклад 6т., по суду рішення сплатити 9 т ( це зсудовим збором). ( це 100% людина працювала з адвокатом, і це теж гарний результат). Але ж робота Тараса перевершила всі мої сподівання. Тому що пролистав рішення за останні півроку,то я мабуть перша, де суд відхилив повністю їх позов)
Чи подали вони апеляцію?
Чи ви виграли її? Яка подальша доля цієї справи?

Назад
Угорі