⚖️ Суд з ТОВ "Коллект Центр" на 30 000 грн. Позивач відмовляється від позову.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 430

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у липні минулого року, звернулась до мене клієнтка, на яку ТОВ "Коллект Центр" подали до суду.
Через суд, хотіли з неї стягнути, трохи більше 30 000 грн.
1740554501609.webp

Під час розгляду судової справи, було встановлено, що моя клієнтка не отримувала вигаданий Коллект Центром кредит.
1740554579754.webp

Тож, Коллекти, звернулись до суду із клопотанням про заміну відповідача у справі.
Тобто, фактично, відмовились від своїх претензій до моєї клієнтки.

Задовольнить це клопотання районний суд, чи ні, сказати поки не можу.

Якщо задвольнить, комусь буде "сюрприз"))))

Отже, у липні минулого року, звернулась до мене клієнтка, на яку ТОВ "Коллект Центр" подали до суду.
Через суд, хотіли з неї стягнути, трохи більше 30 000 грн.
1740554501609.webp

Під час розгляду судової справи, було встановлено, що моя клієнтка не отримувала вигаданий Коллект Центром кредит.
1740554579754.webp

Тож, Коллекти, звернулись до суду із клопотанням про заміну відповідача у справі.
Тобто, фактично, відмовились від своїх претензій до моєї клієнтки.

Задовольнить це клопотання районний суд, чи ні, сказати поки не можу.

Якщо задвольнить, комусь буде "сюрприз"))))
Доброго дня, аналогічна ситуація з Коллект Центром. Подали до суду + відкрили ВП. Кредит в них не брала. Хочуть майже 80 тис.. Що можна зробити. Не можу ніяк зрозуміти ще те, що вони та ще одна Мфо хочуть повернення коштів з одного того самого кредиту (Мілоан). Не зрозуміло хто дурить. Переуступлення по кредиту не віпрявляє ніхто з них.

Доброго дня, аналогічна ситуація з Коллект Центром. Подали до суду + відкрили ВП. Кредит в них не брала. Хочуть майже 80 тис.. Що можна зробити. Не можу ніяк зрозуміти ще те, що вони та ще одна Мфо хочуть повернення коштів з одного того самого кредиту (Мілоан). Не зрозуміло хто дурить. Переуступлення по кредиту не віпрявляє ніхто з них.
доброго дня.
подали до суду, вже є рішення та відкрили виконавче провадження?
чи вп відкрито від іншої контори по цьому ж договору, що колекти подали до суду?

доброго дня.
подали до суду, вже є рішення та відкрили виконавче провадження?
чи вп відкрито від іншої контори по цьому ж договору, що колекти подали до суду?
Ось цього зрозуміти не можу. ВП по Колектам, інша контора поки нічого не робила стосовно цього кредиту.
Можна в особисті запитати про кредит?

Назад
Угорі