⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ". Заборгованість зменьшена більше ніж в 10 разів

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 887

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
На початку цього року, звернувся до мене клієнт із наступною ситуацією.

Подали на нього в суд ТОВ "ФК "ЄАПБ", і хотіли стягнути 106198 грн. 50 коп.

В районному суді, людина вирішила судитись самостійно. За результатами розгляду справи, районний суд ухвалив стягнути з мого клієнта всі 106198 грн. 50 коп.

Після ознайомлення зі справою, нами було прийнято рішення подавати апеляційну скаргу, оскільки рішення районного суду, явно не відповідало вимогам чинного законодавства.

І ось сьогодні ми отримали постанову апеляційного суду.

За результатами розгляду справи, апеляційний суд вирішив, задовільнити нашу апеляційну скаргу частково.

Присудив стягнути за одним кредитним договором, замість 95 782 грн 50 коп. - 11 205 грн, з яких 9000 грн – сума основного боргу, 2205 грн – заборгованість за процентами.

Щодо стягнення заборгованості за другим кредитним договором, то апеляційний суд тут відмовив повністю.

Також, апеляційним судом було здійснено розподіл витрат, і присуджено стягнути з мого клієнта 283 грн, судового збору, а з ТОВ "ФК "ЄАПБ" - 3601 грн.

Отже, в результаті, 11 205 + 283 - 3601=7887 грн.

Тобто, фактично заборгованість зменьшена більше ніж у 10 разів, від тієї, яку присудив районний суд.
ЄАПБ+106к.webp

Вважаю, що в такій ситуації, це майже ідеальна постанова))))
Мої вітання клієнту)))
Довіряйте роботу професіоналам))) звертайтесь за консультацією у Viber\Telegram - 0970448903

Назад
Угорі