⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 50 000. В задоволенні позову відмовлено

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
У грудні 2023 року звернувся до мене клієнт, на якого ЄАПБ подали до суду.
Хотіли майже 50 000 грн
1706981214092.webp

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив.

Суд розглянувши справу встановив, що ЄАПБ не доведено належними та допустимими доказами отримання моїм клієнтом коштів, від первісного кредитора (ТОВ "Лінеура Україна")
ЄАПБ_кошт.webp

Як наслідок, судом було прийнято рішення, яким відмовлено у задоволенні позову.
ЄАПБ_Ліне_відмов.webp

Мої вітання клієнту)))

Вітаю. І знову гарно виконана робота! Ніколи в Вас не сумнівалась! Успіхів і надалі

У грудні 2023 року звернувся до мене клієнт, на якого ЄАПБ подали до суду.
Хотіли майже 50 000 грн
1706981214092.png

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив.

Суд розглянувши справу встановив, що ЄАПБ не доведено належними та допустимими доказами отримання моїм клієнтом коштів, від первісного кредитора (ТОВ "Лінеура Україна")
ЄАПБ_кошт.jpg

Як наслідок, судом було прийнято рішення, яким відмовлено у задоволенні позову.
ЄАПБ_Ліне_відмов.png

Мої вітання клієнту)))
А підкажіть-в дії є справа,а в Судовій владі(стан розгляду справ) немає-це як?

Смайлік, Adios, Mosma, Василь 1, Mariia Bro, дякую))

взагалі не маю уявлення))
може щось не так вводите на суд владі
Інші справи то є!
Смайлік, Adios, Mosma, Василь 1, Mariia Bro, дякую))

взагалі не маю уявлення))
може щось не так вводите на суд владі
Знайшли,буква в моєму призвищі не та

Останнє редагування:
Це там де реєстрація? Бо чула інфо, якщо там зареєструватися, то відлік часу у випадку позову йде одразу, а не при отриманні. А якщо дія?
так, де треба реєструватись.
так воно і є. якщо прискіпливий суддя, і буде перевіряти реєстрацію в ел суді, то помітить, що ви там зареєстровані, і відповідно ухвалу отримали в день/наступний день після її завантаження.
дія глючна історія)))

так, де треба реєструватись.
так воно і є. якщо прискіпливий суддя, і буде перевіряти реєстрацію в ел суді, то помітить, що ви там зареєстровані, і відповідно ухвалу отримали в день/наступний день після її завантаження.
дія глючна історія)))
А більше нема де себе поглядувати? Та чи часто трапляються такі помилки на судовій владі?

з опискою у прізвищі? доволі часто.
щодо перегляду, офіційні джереала: судова влада, дія, електронний суд
Ага, тоді залишу для себе дію та судову владу) для надійності)

ЄАПБ подадуть в Апеляційний суд. Це іще не перемога
Я прочитав більше десятка рішень Апеляційного суду, відносно недоведоності отримання коштів. Вони (апеляція) всі поголовно визнають договір підписаним, що НА ЇХНЮ думку визначає Доведеність перерахунку коштів - і як результат задоволення Хотєлок ЄАПБ

Мені уже раніше Юристо2020 кидала номери рішень Апеляційного суду. Там частина не знаходиться, а друга частина - це договора факторингу Таліон Плюс ЄАПБ в яких єсть дирка по датах

Останнє редагування:
Почему? В суде первой инстанции победили. Почему же не победа?
А что, поражение?)
Подадут в апелляцию - ок. Что-то я не вижу, чтобы Tarass прям так сильно этого боялся.
И, кстати, если посмотрите кейсы юристов, в частности и Тараса, есть много выигранных дел в апелляции.
Вот я только не помню, ЕАПБ или какую-то другую калошарагу крепко приземлили в апелляции... Не могу вспомнить
чтоб и там проиграть
А это у них забава такая
А тут перемога? Или они ещё в кассацию подать могут?)

Назад
Угорі