⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 143 000 грн. Рішення районного суду скасовано, ухвалено нове яким відмовлено у задоволенні позову.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
У листопаді 2023 року звернулась до мене клієнтка на яку подали позов ТОВ "ФК "ЄАПБ".
Вони "ребята" скромні, тож просили всього лише 143 000 грн.
1709032054644.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, заперечення...але, районний суд, не виявив бажання розбиратись у матеріалах справи, та вирішив задовільнити позовну заяву, в повному обсязі.

Звісно ми не погодились із таким рішенням та подали апеляційну скаргу.
І ось сьогодні, отримали постанову апеляційного суду.

Апеляційний суд, дослідивши матеріали судової справи, вирішив, що ТОВ "ФК "ЄАПБ" не довели належними та допустимими доказами наявність заборгованості у моєї клієнтки.
1709032074917.webp

І, як наслідок, ухвалив нове рішення, яким відмовив ТОВ "ФК "ЄАПБ" у задоволенні позову.
ЄАПБ_143к.webp

Мої вітання клієнтці з повною перемогою)))
Якщо маєте не вирішені судові справи, звертайтесь за отриманням консультації та подальшою співпрацею Viber\Telegram - 0970448903

Я зараз всім клієнтам по ЄАПБ кажу - одразу готуємось до апеляцію, бо судді в первинних судах - ******.
І не тільки по ЄАПБ 😂

У листопаді 2023 року звернулась до мене клієнтка на яку подали позов ТОВ "ФК "ЄАПБ".
Вони "ребята" скромні, тож просили всього лише 143 000 грн.
1709032054644.png

Мною було підготовлено відзив на позов, заперечення...але, районний суд, не виявив бажання розбиратись у матеріалах справи, та вирішив задовільнити позовну заяву, в повному обсязі.

Звісно ми не погодились із таким рішенням та подали апеляційну скаргу.
І ось сьогодні, отримали постанову апеляційного суду.

Апеляційний суд, дослідивши матеріали судової справи, вирішив, що ТОВ "ФК "ЄАПБ" не довели належними та допустимими доказами наявність заборгованості у моєї клієнтки.
1709032074917.png

І, як наслідок, ухвалив нове рішення, яким відмовив ТОВ "ФК "ЄАПБ" у задоволенні позову.
ЄАПБ_143к.jpg

Мої вітання клієнтці з повною перемогою)))
Якщо маєте не вирішені судові справи, звертайтесь за отриманням консультації та подальшою співпрацею Viber\Telegram - 0970448903

Так їм і треба. Вітаю з перемогою 👏

Вчора було засідання у справі за позовом Коллект Центр.
Я говорив десь 30 хв. Їхня адвокатеса після моїх заперечень:
- Дякую за лекцію з цивільного процесу.
Я:
- Шкода, що ви не записували.

Назад
Угорі