⚖️ Суд з ТОВ "Діджи Фінанс" на 44 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 208

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у чеврні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "Діджи Фінанс" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 44 000 грн.
1766652487328.webp

Клієнт звернувся до мене, вже після того, як районним судом було винесено заочне рішення, яким, вочевидь, вимоги ТОВ "Діджи Фінанс", було повністю задоволено.

Мною було підготовлено та направлено до суду заяву про перегляд заочного рішення, яку районний суд задовільнив, заочне рішення скасував та призначив справу до нового розгляду.

І ось, під свято, суд виніс нове рішення по справі.

Судовим рішенням встановлено, що ТОВ "Діджи Фінанс" не змогли довести укладення між моїм клієнтом та ТОВ "Мілоан" кредитного договору, як і не змогли довести отримання моїм клієнтом кредитних коштів.
дидж_догов.webp

диджкартка.webp

Тож, районним судом, було винесено нове рішення - відмовити у задоволенні позову ТОВ "Діджи Фінанс".
диджи44.webp

Мої вітання клієнту, з перемогою))))

Отже, у чеврні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "Діджи Фінанс" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 44 000 грн.
1766652487328.webp

Клієнт звернувся до мене, вже після того, як районним судом було винесено заочне рішення, яким, вочевидь, вимоги ТОВ "Діджи Фінанс", було повністю задоволено.

Мною було підготовлено та направлено до суду заяву про перегляд заочного рішення, яку районний суд задовільнив, заочне рішення скасував та призначив справу до нового розгляду.

І ось, під свято, суд виніс нове рішення по справі.

Судовим рішенням встановлено, що ТОВ "Діджи Фінанс" не змогли довести укладення між моїм клієнтом та ТОВ "Мілоан" кредитного договору, як і не змогли довести отримання моїм клієнтом кредитних коштів.
дидж_догов.webp

диджкартка.webp

Тож, районним судом, було винесено нове рішення - відмовити у задоволенні позову ТОВ "Діджи Фінанс".
диджи44.webp

Мої вітання клієнту, з перемогою))))
ДиджиТарас снова в деле))) это уже вторая победа на этой неделе?))

Назад
Угорі